Babacan yarın Kayseri'de

Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva) Genel Başkanı Ali Babacan yarın Kayseri'ye geliyor.

Babacan yarın Kayseri'de

 Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve kurmayları yarın bir dizi ziyaret için Kayseri’ye geliyor. Gün boyunca Kayseri’de birçok etkinlikte bulunacak olana Babacan ve ekibi, ilk olarak basın mensupları ile kahvaltıda buluşacak.  Ardından STK temsilcileri ile istişare toplantısı yapacak olan Babacan Sanayi Ticaret Oda ziyaretleri, hakla buluşma, esnaf ziyareti, İl Teşkilat mensupları ile görüşme, iş dünyası temsilcileri ile akşam yemekli toplantı ile Kayseri programını tamamlayacak.

Anadolu Haber’e açıklamalarda bulunan Deva Partisi İl Başkanı Metin Özkaya, partilerinin Aralık  2020 de seçime girme hakkı elde ettiğini hatırlatarak, “Mevcut durumda 81 ilde il başkanı ve 963 ilçenin de 700 inde ilçe başkanı olan ve teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam eden bir partidir. DEVA Partisi güncel durumda 110 binin üzerinde resmi üyesi ve 50 binin üzerinde gönüllüsü ile çalışmalarına devam eden,  ilk seçimde iktidar ortağı  ve parlamenter sisteme geçişte de iktidar hedefi olan bir partidir” diye konuştu.

6 ilçenin kongresi tamamlandı

Kayseri olarak 6 ilçenin kongrelerini tamamladıklarını hatırlatan Özkaya, “ Merkez ilçelerimizin başkanlarını atadık ve teşkilatlanma çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Önümüzdeki 2-3 ay içinde de il kongremizi yapmayı planlıyoruz” dedi.

Metin Özkaya konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Tüm ülkede olduğu gibi partimize olan güven ve teveccüh Kayserimizde de her geçen gün artıyor. Bu da bizim motivasyonumuzu yükseltiyor ve umudumuzu daha da çok yeşertiyor. Sizin vesileniz ile kıymetli hemşehrilerimize güzel bir haber de vermek isterim. Genel Başkanımız Ali Babacan ve kurmayları 20 Ocak tarihinde bir dizi program için Kayseri’de olacak.”

Öte yandan Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin gibi isimlerinde içerisinde bulunduğu yaklaşık 20 kişilik parti kurucu ve genel başkan yardımcılarının Babacan’a refakat etmesi bekleniyor.

>>Dilek Bayram