Ataş: 'Millet bizi çağırıyor'

İYİ Parti 2. Büyük Kurultayını yaptı. Kurultay'da Meral Akşener yeniden partinin Genel Başkanı seçilirken, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine seçildi. Parti çevrelerinden destek alan ve ilgi gören Milletvekili Ataş, vatandaşlara seslenerek, İYİ Parti'nin iktidara yürüdüğünü söyledi. Ataş, 'Millet bizi çağırıyor' dedi.

Ataş: 'Millet bizi çağırıyor'

Kurultayın “Millet Bizi Çağırıyor” sloganıyla yapıldığını dile getiren Ataş, “Evet millet bizi çağırıyor.  Mutfağı yanan, işsizlikten kıvranan, ürettiğinden kazanamayan, alın terinin hakkını alamayan, hakkı yenen, tenceresi kaynamayan vatandaş bizi çağırıyor. Artık iyileri istiyor. Yeter artık diyor. İşte bu çerçevede İYİ Parti Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener öncülüğünde vatandaşın dertlerine çare olmak, ülkeyi içinde bulunduğu çıkmazlardan kurtarmak için 2. Olağan Kurultayımızı da hafta sonu birlik içinde bu amaçlar doğrultusunda gerçekleştirdik” diye konuştu.

“İYİ Parti’de mesele ben değil, biz meselesidir” ifadelerini kullanan Milletvekili Dursun Ataş, umutsuzluğa kimsenin kapılmaması gerektiğine de vurgu yaparak, şunları söyledi: “İyiler geliyor. Kurultayımızdan daha da güçlenerek çıktık. İktidara yürüdüğümüz kongremizin ülkemize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Hep birlikte mücadele edeceğiz. Demokrasi ve delege iradesinin tam anlamıyla yansıdığı kongremizde bende 19. sırada aldığım 788 oyla Genel İdare Kuruluna seçildim. Beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener başta olmak üzere bütün delegelerimize teşekkür ediyorum.” Kurumsal Haber