Ataman'dan '2021 projeleri'ne eleştiri

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın 2021'de yapılacak projeler arasında saydığı Millet Bahçesi ile Sarız ve Pınarbaşı'ya doğalgazın getirilmesi konularında açıklama yaptı.

Ataman'dan '2021 projeleri'ne eleştiri

“Kaç işsize iş imkanı yaratabildiniz”

Başkan Ataman, 101 milyon TL maliyeti olduğu ifade edilen Millet Bahçesi hakkında, “Ekonominin iflas eşiğinde olduğu, halkın askıda ekmeğe muhtaç edildiği, küçük esnafın can çekiştiği, işsizliğin her geçen gün arttığı bu dönemde önceliğin Millet Bahçesine verilmesi maalesef ‘ekmek bulamıyorsan pasta ye, işin yoksa git millet bahçesinde zaman geçir’ mantığı ile hareket edildiğinin bir göstergesidir.  Sayın Başkan seçim vaatlerinizde Kayseri’mize yeni fabrikalar açacağınızı söylemiştiniz, geçen sürede kaç fabrika açıldı, millet bahçesi için ayrılan 101 milyon lira ile kaç fabrika açabilirdiniz, kaç işsize iş imkanı yaratabilirdiniz” diye konuştu.

Ataman açıklamasında, 3 ilçeye 2023’e kadar yapılması planlanan doğalgaz yatırımı konusuna da değindi. Başkan Ataman, “Üç ilçe dışında kalan Sarız ve Pınarbaşı ilçelerine doğalgaz getirilmesi ile ilgili olarak da ‘bakanlığa ısrarcı olduklarını,  Allah’ın izni ile Sarız ve Pınarbaşı’ya da doğalgaz getireceğiz’ dedi. Sayın başkan, 25 Şubat 2019 tarihinde yaptığınız açıklamada her ilçeye doğalgaz sözü vermiştiniz ama görüyorum ki sadece ısrarcı olabiliyorsunuz. Sarız ve Pınarbaşı ilçelerimizin doğalgaz ile tanışması da yine açıklamanızdan anladığım kadarı ile Allah’a kaldı” şeklinde konuştu.

Kurumsal Haber