ASKF'den antrenörlere jest

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) tarafından Kayseri'deki futbol kulübü antrenörlerine anorak mont hediye edildi. Her kulübe 2 adet toplamda 75 adet mont önceki gün Sümer Amatör Evi'nde antrenörlere takdim edildi.

ASKF'den antrenörlere jest

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal ve Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel öncülüğünde, Sümer'de bir araya gelen antrenörler montlarını teslim aldı. Süper Amatör Küme ve U18 Ligi antrenörlerine mont dağıtımı yapılırken, Birinci Amatör Küme hocaları ise lig başladığında montlarına kavuşacak. Süper Amatör Küme ve U18 Ligi'nde görev alan antrenörlere toplamda 75 adet mont teslim edildi. Kayseri ASKF başkanı Mutlu Önal, yaptığı açıklamada," Hocalarımıza ufak da olsa bir jest yapmak istedik. Her kulübe 2 adet anarok mont vereceğiz. Sponsor bulduğumuz takdirde saha komiserleri ve sağlıkçı arkadaşlarımıza da mont tedariki yapacağız. Bizim amacımız amatöre bir şeyler yapmak, bir şeyler katmak. Son zamanlarda müsabakalardan sonra hakemler ve kulüpler arasında yaşanan sıkıntılar var. Bunları aşmak istiyoruz artık. Amatörü nasıl kalkındırırız bunu düşünüyoruz. Amatör için neler yaparız onu düşünüyoruz. Ankara’ya gidip görüşmeler halindeyiz. Birçok yenilik yaptık hala eksiklerimiz var. Onları da gidermek için çalışıyoruz.” dedi.

4’er koli su dağıtıldı

Kayseri ASKF tarafından montların yanı sıra kulüplere 4’er koli su desteği verildi. Erciyes Su sponsorluğundaki, kulüplere destek amaçlı verilen 4 koli su, yine Sümer’de antrenörlere takdim edildi. Erciyes Su Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özkan da amatör kulüplere destek vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Özkan,” Spora ve sporcuya verdiğimiz destekler bizleri mutlu ediyor. Biz de Erciyes Su olarak takımlarımıza bir destekte bulunduk. Müsabakalarda su ihtiyaçlarını karşılaşmış olduk. İlerleyen dönemlerde üzerimize düşeni yine yapmaya hazırız” şeklinde konuştu. Kayseri ASKF Başkanı Mutlu Önal da destekleri için Özkan’a teşekkürlerini sundu.

Haber Foto: Muhammed Kösedağ