ASKF 'de yeni başkan Mutlu Önal oldu [VİDEO HABER]

ASKF 17. Olağan Genel Kurulu Kadir Has Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Mevcut Başkan Musa Soykarcı ve Mutlu Önal'ın listelerinin yarıştığı genel kurulda 375 oy kullanıldı. 4 oy geçersiz sayılırken, Mutlu Önal 219, Musa Soykarcı ise 155 o aldı. Yeni başkan Mutlu Önal oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ASKF 'de yeni başkan Mutlu Önal oldu [VİDEO HABER]
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Başkan Mutlu Önal

375 delegenin oy kullandığı seçimde. 4 oy geçersiz sayılırken, Mutlu Önal 219, Musa Soykarcı ise 155 o aldı. Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni başkanı Mutlu Önal oldu.

Yönetim Kurulu
Mehmet Yücel (Başkan)
Mutlu Önal
Adil Özhan
Ali Selimoğlu
Bekir Erdem
Erdem Gönültaş
Eşref Turgut
Halit Aysu
Halil Demir
İsmail Okumuş
Mahmut Selçuk
Mehmet Oğuz
Murat Akgöz
Osman Yıldırım
Serdar Gökhan Esen
Sinan Koçyiğit
Üzeyir Ulu
Yunus Özer

Yönetim Kurulu Yedek 
Ahmet Adıbelli
Ahmet Keskin
Ahmet Behiç Salt
Ali Turaç
Bülent Mağara
Cuma Kabukçı
Ömer Faruk Bebek
Ömer Aka
Önder Zopoğlu
Turan Kara
Yakup Yılmaz

Denetim Kurulu Asil Üye
İsmail Aydoğan
Fehmi Ocak
Osman Bahadır Kökoğlu

Denetim Kurulu yedek
Şirvan Çeçen
Küçük İbrahim Sungur
Salih Külahçıoğlu

Onur Kurulu
Hacı Yusuf Şahin
Ahmet Mühenk
Yaşar Kurt
Mustafa Usta
Faruk Hasetçi
Ertuğrul Dilbaz

Kayseri Amatör Spor kulüpleri Federasyonu 17. Olağan Genel Kurulu Kadir Has Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan kongrede delegeler ise kovid tedbirleri gereği hes kodu ile tek tek içeri alındı.

Divanın seçiminde gerginlik...

Kağıt üzerinde 398 olan delegeden 375’i salona giriş yaptı. Kongre öncesi, divan başkanı ve katip üyelerinin oylama ile seçilmesi krize neden oldu. Musa Soykarcı ve Mutlu Önal’ın kendi belirledikleri divan başkanları ve katip üyeleri delegelerin oylarına sunuldu. Uzun süren sayımın ardından, salondan yükselen sesler sonrası gerginlik yaşandı.
Daha sonra ortak bir karar alınarak divana her iki taraftarın da isimler alındı. Divan Başkanlığına Mutlu Önal cephesinden Ali Üstünel ile Musa Soykarcı cephesinden Vedat Arıkan, katip üyeliğine ise Rıfat Pekkan ile Sedat Bulut getirildi.
Daha sonra yönetim ve denetim faaliyet raporları okunarak oy çokluğu ile kabul edildi. Ardındın başkan adayları konuşmalarını yaptı ve oylama işlemi başladı. Seçim sonucunda Mutlu Önal başkan seçildi. 

Kağıt üzerinde başkan Mehmet Yücel

Tüzük gereği aday olamayan Mutlu Önal’ın yerine, geçtiğimiz dönem Musa Soykarcı yönetiminde bulunan Mehmet Yücel aday olarak seçime girdi ve başkan seçildi. Mutlu Önal ise Yücel’in listesinde asıl başkan adayı olarak yer aldı. Kağıt üzerinde başkan seçilen Mehmet Yücel, istifa ederek görevi Mutlu Önal’a devredecek. Tüzük gereği 1 dönem yönetimde yer almayan isim başkan adayı olamıyor.

>Muhammed Kösedağ