ANADOLU'DAKİ TEK 'WYNDHAM GRAND' OTELİNİN YENİLEME ÇALIŞMALARI YAPILDI

Renovasyon çalışması tamamlanan Kayseri'nin ilk 5 yıldızlı oteli Wyndham Grand hakkında açıklamalarda bulunan otel Genel Müdürü Emine Bozkurt, Kayseri'de hizmete giren Wyndham Grand'ın metropol şehirler dışında dünyada ilk olduğunu ifade etti.

ANADOLU'DAKİ TEK 'WYNDHAM GRAND' OTELİNİN YENİLEME ÇALIŞMALARI YAPILDI

Açıklamalarında Kayseri’deki Erciyes gibi ve buna benzer kültür ve turizm değerleri nedeniyle Wyndham Grand’ın burada açılması için ısrarcı olduklarını ifade eden Genel Müdür Bozkurt, giderek artan misafir sayısından da memnuniyet duyduklarını kaydetti.
 
ANADOLU’DA TEK KAYSERİ’DE
 
Renovasyon çalışması tamamlanan otel hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bozkurt, Wyndham Grand’ın Türkiye’de; İstanbul’da 3 ve İzmir’de 1 olmak üzere 4 adet bulunduğunu belirterek, Anadolu illerinde ise sadece Kayseri’de hizmete açıldığını bildirdi. Genel merkezi Texas’ta bulunan Wyndham Grand hakkında açıklamalarını sürdüren Bozkurt, konuya ilişkin olarak şunları dile getirdi; “Kayseri’nin ilk 5 yıldızlı yatırımı ve ikonik bir değere sahip otelimiz, daha üst segmentte bir marka olan Wyndham Grand Kayseri adı altında hizmet vermeye devam ediyor. Kısmi olarak yapmış olduğumuz renovasyon çalışmalarımız çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. Otelimizin yenilendiğini kamuoyuna duyurmak istedik. Teşekkür ederim.” HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ