Amatör futbolda hareketlilik sürüyor

Kayseri amatör futbol liglerinde hareketlilik artarak devam ediyor. Transferler, sezon açılışları ve ayrılıkların yaşandığı amatör liglerin eylül ayında start vermesi bekleniyor.

Amatör futbolda hareketlilik sürüyor

Amatör liglerde yaşanan gelişmeler şu şekilde;

YEMLİHASPOR KOLLLARI SIVADI

Süper Amatör Küme'nin yeni takımı Yemlihaspor, yeni sezon için kolları sıvadı. Mor-beyazlı ekip, iç transferi hallettikten sonra dış transfere yöneldi.

Daha önce takımdan ayrıldıkları yönünde haberler çıkan kaptan Serhat Özdemir ile forvet Adem Yönel ile yeniden masaya oturan Yemilhaspor, iki oyuncuyla yeniden anlaşma sağladı.
Dış transferde de Yeni Erciyesspor'dan orta saha oyuncusu İsa Akın ile anlaşma sağlandı.
Mor-beyazlı ekip, ilerleyen günlerde transferlerine devam edeceği bildirildi.

 

Yahyalıspor'da takviye

Yeşil beyazlılar, son olarak Ürgüpspor forması giyen 1998 doğumlu kanat oyuncusu Berke Yusuf Çetin’i kadrosuna kattı.

Süper Amatör Küme'de kadrosunu kurmaya devam eden Yahyalıspor, transferlerine devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, hücuma önemli bir takviye gerçekleştirdi. 1998 doğumlu Berke Yusuf Çetin ile anlaşan Yeşil-beyazlı ekip, oyuncuyla sözleşme imzaladı.
Berke daha önce, Kayserispor u-19, Beyşehir Belediyespor (Konya), Ortahisar Belediyespor (Nevşehir) ve Ürgüpspor (Nevşehir) formaları giydi.

 

Kayseri Futbol Academy’de transfer şov !

Cuma Uluçay Talasspor'u satın alan ve isim değişikliği yaparak amatör liglere giriş yapan Kayseri Futbol Academy transfere başladı.

Mavi beyazlı ekip hocalık konusunda Mehmet Taşpınar ile anlaşma sağlarken, yardımcılığına ise Vedat Mortaş’ı getirdi. Baykal Altay, Uğur Karahançer ve Feyyaz Koçyiğit’i de kadrosuna kattı.
İlerleyen günlerde transfere devam edecek olan ekip, yeni sezonda dikkatleri üzerine çekmek istiyor.
Kulüp Başkanı Kubilay Babacan ve Ahmet Duman, transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor.

 

Akkışla Gençlikspor’da Sedat Bulut dönemi…

Birinci Amatör Küme'de Akkışla Gençlikspor yeni sezon için antrenörlük konusunda Sedat Bulut ile anlaşma sağladı.

Geçen sezon 1. Amatör Küme'de Play-off'a kalan ve Süper Amatör Küme'ye yükselmeyi kıl payı kaçıran Akkışla Gençlikspor, yeni sezon için antrenör Mehmet Taşpınar ile yollarını ayırdı. Turkuaz-kırmızılı ekip, antrenörlük konusunda Özvatan Gençlikspor'dan ayrılan Sedat Bulut ile masaya oturdu. Her konuda anlaşan taraflar el sıkıştı ve sözleşme imzaladı.
Yeni sezonda Akkışla Gençlikspor'un başında olacak olan Sedat Bulut, transferlere yakın zamanda başlayacaklarını belirtti.

 

Argıncıkspor Şafak ile yeniden anlaştı

Süper Amatör Küme ekibi Argıncıkspor, takım kaptanlarından Mustafa Şafak ile yeniden anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekipte başkan Melih Candan oyuncu ile bir araya gelerek yeni sezon için sözleşme imzaladı. Şafak, gelecek sezon da Argıncıkspor forması giyecek.

 

Gaziosmanpaşaspor sezonu açtı

Süper Amatör Küme ekibi Gaziosmanpaşaspor, yeni sezonun ilk antrenmanını Sümer Tesisleri’nde gerçekleştirdi.
Antrenman öncesi futbolcular, sponsor Ali Karademir’e teşekkür pankartı açtı. Yeni sezonda Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor, lig başlayana kadar yoğun tempoda çalışmalarını sürdürecek.
Lacivert-mavili ekip, Fatih Basın ve Alican Sayan'dan sonra dış transferde Sarıkaya Belediyespor'dan oynayan Berkay Çırak ile de anlaşma sağladı.

Spor servisi