AK Parti Milletvekili Hülya Nergis: Erken seçim yok

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis yaptığı açıklamada ufukta görünen bir erken seçimin olmadığını söyledi.

AK Parti Milletvekili Hülya Nergis: Erken seçim yok

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ulusal ve yerel medya temsilcilerinin yer aldığı bir toplantı düzenlendi. Yerel medya'nın önemli sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Milletvekili Hülya Nergis " Kayseri'de 15 yazılı, 12 internet, 5 TV, 4 IP TV olmak birçok medya kuruluşu var. Bu kuruluşlarımızın her birinin yaşadığını sıkıntıyı biliyoruz. Bu problemleri çözmek için çalışmalar yapacağız" dedi.


Milletvekili Nergis, kendisine erken seçim söylentileri ile Gelecek Partisi ve Ali Babacan'ın kuracağı parti hakkında yöneltilen sorulara " Erken seçim söz konusu değil. Partimizin de bu konuda kararı net ve kesin. Yeni partiler siyasi hayatımızda örnekleri ile yaşadığımız bir konudur. Siyasi partiler kurulabilir ama ben şans vermiyorum" dedi.

ADAY DEĞİLİM
Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise " Türkiye genelinde Şubat ayı itibariyle kongre sürecimiz başlıyor. Kayseri'de de Mart ayının ikinci hafta kongre süreci başlayacak ve 20 gün sürecek. Ramazan sonrasında da İl Başkanlığı kongre sürecimiz başlayacaktır. İlçe başkanlıkları konusunda hiçbir ilçe başkanımızdan şikayet almadık. Bize yanlış yapan olmadı. İlçe başkanlıkları için vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var. İlçe başkanlığı görevi için hazırlık yapanlarda bulunuyor. İl Başkanlığı kongresi ile ilgili olarak da 'Ben aday değilim'. 17 ilçenin hepsini kazandık. Görevimi tamamladığımız düşünüyorum. İstemem yan cebime koy yapmam" şeklinde konuştu.