AK Parti İl Başkanlığının CHP İl Başkanı Özer 'e cevabı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kayseri İl Başkanının yaptığı açıklamalara cevap verdi.

AK Parti İl Başkanlığının CHP İl Başkanı Özer  'e cevabı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kayseri İl Başkanının yaptığı açıklamalara cevap verdi.CHP’li belediyelerin yazdıkları destanlara örnek vermelerini istediklerini söyleyen Başkan Çopuroğlu, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:
“Açıklamayı okuduğumuzda bir an için CHP Kayseri il Başkanının Adana il Başkanı olduğunu sonrasında Antalya il Başkanı olduğunu hatta CHP Genel Başkan Yardımcısı olduğunu zannettik. Ülke genelini ilgilendiren konularda açıklama yapmak ihtiyacı duyması ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye konuyu getirmesi çok manidardır. Sayın Mehmet Özhaseki Bakanımızın Kayseri’ye kazandırdığı marka değerini eleştirerek prim yapmaya çalışmak, Kayseri ile ilgili yapılan işleri görmezden gelmektir”

“Kayseri 'de elektrik şirketinin %51 'ini Kayseri Büyükşehir Belediyesi 'ne kazandıran Sayın Özhaseki Bakanımız 'dır”

Mehmet Özhaseki’nin Büyükşehir Belediye başkanlığı döneminde yaptığı devasa projeleri tek tek sayan Başkan Çopuroğlu, “Kayseri 'de elektrik şirketinin %51 'ini Kayseri Büyükşehir Belediyesi 'ne kazandıran Sayın ÖzhasekiBakanımız 'dır. Bu bile yüzlerce milyon dolar eder. Sen bilmezsin ama mali yönü en iyi büyükşehir belediyesi; Kayseri Büyükşehir Belediyesi. Kayseri tarihinin en önemli ve en büyük projeleri olan Erciyes kayak merkezi, yamula barajı, raylı sistem, stadyum ve kongre merkezi, harikalar diyarı, serbest bölgenin kurulması, Eskişehir GÖB, 1000 'den fazla park yapılması gibi sayısız önemli projeye imza atan bir duayen belediye başkanına söz söylemek; senin gibi Kayseri 'de hiçbir emeği olmayan bir muhteris başkana düşmezdi” değerlendirmesinde bulundu.

“CHP’nin destan yazdığını söylediği belediyeler, Cumhur İttifakı Belediyeleridir”

CHP Kayseri İl Başkanı’na cevaplandırması için sorular yönelten Başkan Çoğuroğlu, “CHP İl Başkanı bir takım sorular soruyor. Bizim de kendisine birkaç sorumuz olacak. Kayseri Büyükşehir Belediyemizin borcunun 2 milyar TL olduğunu söylüyor. Bu borç Adana Büyükşehir Belediyesinin olabilir mi? İlgili kamu kurumuna borcuna karşılık arsa teklif eden CHP‘li belediyeden haberdar mısınız? Yılda 40 milyon yolcu taşıyan raylı sisteme patlıyor demek Kayseri siyasetinden ve gerçekliğinden uzak olduğunuzu mu gösteriyor? “CHP‘li belediyeler destan yazmaya devam ediyor diyorsunuz. Örnek vermenizi bekliyoruz. Teşkilat olarak biz 17 belediyemizin 17’sinin de arkasındayız. Destan yazdığını söylediğiniz belediyeler, Cumhur İttifakı Belediyelerimizdir. Bu da böyle biline”ifadelerini kullandı.