Adı 'Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi' olacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin en büyük projelerinden Hava İkmal Millet Bahçesi'nin 'Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi' olarak anılmasını gündeme getireceklerini ifade etti.

 Adı 'Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi' olacak

Başkan Büyükkılıç, Ankara temaslarının ardından yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri için büyük kazanımlar elde edecek görüşmelerde bulunduklarını belirterek, temaslarının çok verimli geçtiğini belirtti.

Başkan Büyükkılıç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; " Toplam 1 milyon 260 bin metrekarelik alanda, Kayseri’nin hasretle beklediği Hava İkmal Millet Bahçesi’nin ‘Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ olarak anılmasını istediklerini ve konuyu Büyükşehir Meclisi’nin gündemine getireceğiz. En başından beri Millet Bahçesi için desteğini esirgemeyen ve sürekli önümüze açan Sayın Cumhurbaşkanımıza şehrimizin bir teşekkürü olarak konuyu değerlendiriyoruz. İhalenin imza aşamasına gelip, ihaleyi kazanan müteahhidin imzaların atılması yönünde davet edildiğinin müjdesini almanın da ayrıca keyfini yaşadık. Kısacası Ankara’dan bereketli, adeta şehrimize dolu dolu hizmetlerle buluşan bir anlayışla gelmiş olduk.”