Adebayor'dan maça davet

İstikbal Mobilya Kayserispor'un forveti Adebayor, sarı kırmızılı taraftarları maça davet etti.

Adebayor'dan maça davet

Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor, maç saatini beklemeye çekildi. Sarı Kırmızılı futbolcular, renktaşını mağlup etmeyi planlarken taraftarından da tam destek görmek istiyor. 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor'un forveti Emmanuel Adebayor, sosyal paylaşım sitelerinde bir video paylaştı. Togolu yıldız, "Maça gelin. Gadasını aldıklarım" diyerek Kayserispor taraftarını maça çağırdı. 
 
Ahmet Zekkeriya Kartal 5 yıllık sözleşme imzaladı 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor alt yapısında forma giyen Ahmet Zekeriyya Kartal profesyonel oldu. 
 
Süper Lig Cemil Usta sezonunda mücadele eden İstikbal Mobilya Kayserispor alt yapısında 2014 yılından beri forma giyen 2001 doğumlu genç orta saha oyuncusu Ahmet Zekkeriyya Kartal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 
Futbola 2012 yılında Şanlıurfa Gençlikspor’da başlayan Ahmet Zekkeriyya 2014 yılında geldiği Sarı-Kırmızılı takımda profesyonel olmanın heyecanı yaşıyor. 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmet Zekeriyya Kartal alt yapıda oynadığı kategorilerdeki başarısı ile göz dolduruyor. 
 
Kayserispor alt yapısında 6 farklı kategoride forma giyen Ahmet Zekeriyya, 115 maça çıkarken 10 kez gol sevinci yaşadı. 
 
Kayserispor’da üç eksik 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor’da bugün oynanacak olan Galatasaray maçında 3 isim forma giyemeyecek. 
 
Süper Lig Cemil Usta sezonu 3.haftasında bugün sahasında Galatasaray’ı ile oynayacak olan Kayserispor’da sakatlıkları devam eden Şamil Çinaz, Artem Kravets ve sezonu kapatan Alpay Çelebi forma giyemeyecek. Hafta başında takımla birlikte çalışmalara başlayan Hasan Hüseyin Acar’ın da teknik heyetin kadroya aldığı öğrenildi. 
 
3 oyuncunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde takıma katılan Emmanuel Adebayor, Paul Ntep ve Adryan Oliveira Tavares'ın ise kadroda olması bekleniyor. HABER-FOTO: İHA