ABK'nın yeni projesi 'Ödev Evi'ne öğrencilerden büyük ilgi

Alpaslan Bilim Kariyer dershanesi (ABK) Kurucu Müdürü Abdulah KÖSE, 'ABK ÖDEV EVİ' ile yeni bir hizmetle daha veli ve öğrencilerin karşısında olduklarını söyledi.

ABK'nın yeni projesi 'Ödev Evi'ne öğrencilerden büyük ilgi

Günümüz yoğun iş temposu nedeniyle anne ve babaların çocuklarının ödeviyle ilgilenmekte zorlandıklarını, üstelik bazı durumlarda öğrencilerin derslerinin anne veya babanın akademik bilgilerini aştığını söyleyen Abdullah Köse, bu sorunun çözümü için ABK ÖDEV EVİNİ hizmete koyduklarını ifade etti. 

Abdulah KÖSE  konuyla ilgili şunları söyledi:

“ABK ÖDEV EVİ ile velilerin öğrencilerin ödevleriyle uğraşma yükü alınıyor ve öğrencinin profesyonel öğretmenlerden destek alması sağlanıyor, nasıl mı? 2.3.4.5. sınıf  öğrencileri artık ödevlerini öğretmenlerden profesyonel destek alarak, bireysel ödev koçu ile hafta içleri sabah ve öğleden sonra oluşturulan programla, üstelik anlaşılmayan ödevlerin konusunun öğretmenler tarafından anlatım ve soru çözümü ile velilerin üzerinden büyük bir yük alınıyor. Öğrencinin de düzenli ders çalışma alışkanlığı kazanması cabası.”  

Verdikleri bu hizmetten öğrencilerinde velilerinde çok memnun olduğunu belirten Abdullah Köse, öğrencilerin konuya hakim öğretmenlerden destek almasından ve zamanı verimli geçirmelerinden dolayı velilerin ve öğrencilerin ABK ÖDEV EVİ’ne yoğun talep olduğunu belirtti.