ABC Lojistik emin adımlarla büyüyor

Türkiye'nin önde gelen taşımacılık firmalarından biri olan ABC Lojistik, 200 dorseden oluşan yatırımın ardından 100 adet çekici alarak araç filosunu güçlendirmeyi sürdürdü.

ABC Lojistik emin adımlarla büyüyor

Merkezi Kayseri’de bulunan Dünyanın birçok saygın firmasına hizmet veren ABC Lojistik, taşımacılık sektöründe Türkiye’nin öncü firmaları arasında yer alıyor. 1993 yılında kurulan ve devamlı olarak büyümü stratejisi izleyen ABC Lojistik, bu alanda Dünya çapında söz sahibi olmayı hedefliyor.

ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen, müşteri memnuniyeti ve kalite politikası gereği devamlı olarak yeni yatırımlar yaptıklarını söyledi. Daha önce 200 dorse alarak büyümesini sürdüren firmalarının, şimdi de 100 adet çekicinin ilk partisini  filolarına kattıklarını belirten Bilen, “Her geçen gün kendimizi yeniliyor ve geliştiriyoruz. Amacımız, bu alanda ülkemizin yanı sıra Avrupa be Asya çapında söz sahibi olmak. Bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Bu hafta itibariyle çekicilerimizin ilk oartisinş teslim almaya başladık. Bugün dünden daha güçlüyüz, yarın da bugünden daha güçlü olacağız” diye konuştu.

ABC LOJİSTİK

1993 yılında faaliyetlerine başlayan ABC lojistik, merkez üssü stratejik konuma sahip Kayseri'de, 5.000 m² kapalı, 30.000 m² açık alan üzerine kurulu olup, operasyonlarının bir bölümünü buradan yönetmekte ve Dünya'nın Her Noktasına erişim sağlamaktadır. Dünyanın ve Türkiye'nin önemli ve saygın markalarına dünya standartlarında hizmetler sunan ABC, entegre lojistik ve depolama hizmetini ileri teknoloji ile bütünleşik olarak yürütmektedir.

ABC iş ortaklarına, tedarikçilerinden başlayıp müşterilerine kadar devam eden lojistik süreci tek elden yönetmektedir. Başta Asya ve Avrupa olmak üzere tüm dünyaya transfer gerçekleştiren ABC, İş Ortaklarına; Kara, Hava, Deniz ve Demiryollarını kullanarak kısa zamanda üstün kalite hizmet sunarken, aynı zamanda “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ilkesinden ödün vermeden, çıkış noktasından varış noktasına kadar her türlü çözüm ortağı olmayı hedeflemiştir.

Kurumsal Haber