80 darbesi ile kapatılan Yeniden Milli Mücadele Dergisi 'Vakit Geldi' başlığıyla yeniden yayında

İlk sayısı 1969 yılında yayımlanan ancak sonraki süreçte 1980 darbesi ile kapatılan 'Yeniden Milli Mücadele Dergisi' 'Vakit Geldi' başlığı ile yeniden yayın hayatına başladı.

80 darbesi ile kapatılan Yeniden Milli Mücadele Dergisi 'Vakit Geldi' başlığıyla yeniden yayında

‘Vakit Geldi’ başlığı ile yayımlanan ve ‘Türk Milleti’nin şerefli evladı. Büyük davanı hatırla’ şeklinde vatandaşlara seslenen dergi kendisini; ‘Türk Milleti’nin din, ahlak, töre, düşünce, çıkar ve ideallerine bağlı haftalık fikir, aksiyon, eğitim ve dava dergisi’ olarak tanımlıyor. 
 
HALKA ÇAĞRI
 
Aykut Edibali’nin imtiyaz sahibi olduğu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Hasan Ayhan ve Hikmet Sofu’nun yaptığı ve 80 askeri darbesi ile yayın hayatına veda eden haftalık dergi, 17-23 Temmuz 2017 tarihli 529’uncu sayısıyla yayınına kaldığı yerden devam ederken, giriş ve başyazılarında; ‘muhteşem Türkiye seferberliğine çağrı, vakit geldi, yaşasın yeniden doğuş’ temalı yazılarla halka çağrıda bulunuyor. Dergide ayrıca güncel konulara değinilirken, emperyalizm ve kapitalizmin de çöküş döneminde olduğunu belirten bölümler de bulunuyor.  
 
Yeniden Milli Mücadele Dergisi’nin yayın kurulunda ise şu isimler yer alıyor; ‘Hüsamettin Akyıldız, Hüseyin Toptaş, Ahmet Emrullah, Nejat Cebeci, Mehmet Karakaya, Hayrettin Durmuş, Salim Demirezen, Mustafa Kabcı, Mehmet Ali Küçükgüzel, Ahmet Aktaş, Ali Rıza, Salim Yılmaz, Ali Osman Türkmen, Ali Geçioğlu, Rafet Kaya, Mustafa Temizer, Selami Yıldırım, Rahime Edibali, Seyfettin Özyurt.’ HABER: KAAN AKBAŞ