17 Aralık patlamasında durakta bekçilik yapan Kurtoğlu, 15 Temmuz'da da nöbetçi

17 Aralık 2016'da yaşanan hain saldırı ile 15 askerimizin şehit olduğu olayda, patlamanın yaşandığı durakta elinde Türk Bayrağı ile 43 gün bekçilik yapan 64 yaşındaki Fevzi Kurtoğlu, 15 Temmuz'da da nöbet tutuyor.

17 Aralık patlamasında durakta bekçilik yapan Kurtoğlu, 15 Temmuz'da da nöbetçi

Elinde tuttuğu sancağı hiç bırakmayan Kurtoğlu, zaman zaman patlamanın yaşandığı durağa gittiğini, yıldönümünde ise 15 Temmuz’da meydanlarda olduğunu ifade ederek; “Her şehit haberinde biz de ölüyoruz” dedi.
 
“BİZİM MİLLETİMİZ ÇABUK UNUTUR. UNUTULMAK KÖTÜ BİR ŞEY”
 
Konuya ilişkin paylaştığı düşüncelerinde Kurtoğlu, zaman zaman elinde Türk Bayrağı ile patlamanın yaşandığı ve 15 askerimizin şehit olduğu anıt durağa gittiğini ve bazı kimselerin yanında araçları ile durarak burasının ne olduğunu ve kendisinin burada ne yaptığını sorduklarını ifade ederek, bunun son derece üzüntü verici olduğunu ifade etti. Bu gibi duyarsız ve bihaber kimselere cevap vermeyi gerekli bulmadığını ve cevap vermekten kaçındığını da dile getiren Kurtoğlu, “Millet olarak bilmiyoruz. Çabuk unutuyoruz. Bizim milletimiz çabuk unutur. Ben de bu yüzden şehitlerimiz, yaşadıklarımız unutulmasın diye bu şekilde bir tavır sergiliyorum. Unutmamalı bu yaşananları. Unutmak çok kötü bir şey. Bu şehitler bizim” ifadelerinde bulundu. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ