10 günde 1000 evi ziyaret ettiler

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, kadın ve gençlik kolları ile birlikte pandemi sürecini fırsata çevirerek vatandaşlarla, varolan birlikteliği daha da artırmak adına ev ziyaretleri yaptı.

10 günde 1000 evi ziyaret ettiler

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, çalışma kapsamında 10 günde bin evi ziyaret ettiklerini açıkladı.

Hiçbir zaman için bahanelerin arkasına sığınmayarak çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Ülke, “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde de ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarımızda fedakarca görev yaptı. Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uyarak sahada olmaya devam ediyoruz. Ak Parti Melikgazi İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ile Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte, 30 ayrı grup oluşturduk. Bu grupların her birinde yönetim kurulu kadın ve gençlik kollarından birer kişi yer aldı. 3’er kişilik 30 ayrı grup, 10 gün içerisinde minimum 3 ev ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerin neticesinde ise vatandaşların talepleri dinlenerek çözüm odaklı çalışmalar yapıldı. Bizler teşkilatlarımızı diri tutmak adına çalışmalarımızı süryürüyoruz.” dedi.

Kurumsal Haber