ZİRVE MAÇINDA KAVGA

Recep Kırçıl 1. Amatör Küme B grubunda Talas Anayurtspor ile Amarat Gençlikspor karşılaştı. Müsabaka esnasında ve bitiminde kavga çıktı. Maçı 2-1 Talas Anayurtspor kazandı ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım attı.

ZİRVE MAÇINDA KAVGA

Argıncık 1 Nolu Saha'da oynanan bu müsabakada Talas Anayurtspor, 27'de Emrecan ve 32'te Süleyman Koç ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Amarat Gençlikspor'un 90. dakikada attığı gol yeterli olmadı. Sahadan 2-1 galip ayrılan Anayurtspor, puanını 33'e yükselterek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçti.
 
Maç sonunda kavga !
 
Talas Anayurtpor - Amarat Gençlikspor maçında tansiyon biran olsun düşmedi. Tribünden yoğun bir ilgiyle takip edilen maçta, oyuncular saha içerisinde sürekli gerilim yaşadı. 60. dakikada tribünde yaşanan kavga, maç sonunda futbolculara yansıdı. Tribünde iki takım taraftarları sürtüşme yaşadı ve kargaşa başladı. Polis ekipleri ve çevredekilerin araya girmesiyle olay daha da büyümeden önlendi.
 
Maç sonunda ise Amarat Gençlikspor'dan birkaç futbolcu, Talas Anayurtsporlu futbolculara saldırdı. Kaleci Deniz Ülker'in üzerine yürüyen Amaratlı oyuncular, tekme ve tokatla saldırıda bulundular. Talas Anayurtspor teknik heyeti ve futbolcular sağduyulu yaklaşarak geri çekildiler ve olay daha fazla büyümedi.
 
Haber-Foto: Muhammed Kösedağ