Yine eksoz sesi, yine huzursuzluk, yine şikayet

Kayseri'de bitmek bilmeyen yüksek sesli eksoz ve driftçilere sosyal medyadan vatandaşların şikayeti ve serzenişi de son bulmuyor.

Yine eksoz sesi, yine huzursuzluk, yine şikayet

Bu kez Talas Mevlana Mahallesi Halef Hoca Caddesi’nden yapılan şikayette vatandaş, söz konusu mekanda eksoz sesi ve gürültüden çok rahatsız olduklarını ifade ederek şunları paylaştı; “Slm iyi akşamlar burası Talas Anayurt’a giderken jandarmadan sola dönen aşağı total benzin istasyonuna kadar giden Halef Hoca Caddesi. Bu cadde üstünde akşam saat 8 den sonra motosiklet ve araba ekzos sesinden çok rahatsız eden bir gürültü oluyor. 130 bin nüfusun üzerinde olan Talas ilçesi sadece bir merkez den takip ediliyor. Bence yetersiz oluyor. Bir vatandaş olarak bu cadde üzerine akşamları gezici ve sabit bekleyen tarzda polis devriyesi gerekli olduğunu size bildiriyorum. Siz de bu hassasiyetli konuyu bu bölge vatandaşları adına gerekli birimlere iletiniz. Saygılar/sevgiler.”
 
KIRMIZI IŞIKTAN GEÇENLER, PAKTAN GEÇEN MOTORCULAR…
 
Sosyal medyadan yapılan şikayete bir başka vatandaş ise sorunun sadece eksoz sesi olmadığını ifade ederek şunları sıraladı; “Ben de orda oturuyorum. Tek eksoz sesi olsa. Bir de kırmızı ışıktan geçerler, ters yönden giderler, hele motorcular parkın içinden geçer.” HABER: KAAN AKBAŞ