Yalçın işçilerle bir araya geldi

Cumhur İttifakı Ak Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, sabahın ilk ışıklarıyla işçilerle bir araya geldi. HAK'-İŞ İl Başkanı Çelik ise Yalçın'ın işçilere verdiği öneme dikkat çekti.

Yalçın işçilerle bir araya geldi

AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, Hizmet İş sendikasına üye belediye işçileri ile sabahın ilk ışıklarında bir araya geldi. Yalçın'ın belediye işçilerine verdiği öneme dikkat çeken Hak İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, "Yalçın başkan, her zaman isçimizin emeğinin ve alın terinin yanında oldu" dedi.
 
Hizmet-İş Sendikası üyeleri ve Ak Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın tanışma kahvaltısında bir araya geldi.  65. Bakım onarım merkezinde gerçekleşen kahvaltıya, Hak İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ile Öz Ağaç İş Sendikası İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Emin Hayta ve çok sayıda belediye işçisi katıldı. Programda konuşan HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, "Arkadaşlarımız Mustafa Yalçın başkanımızı tanısınlar istedik. Zaten yıllarca emeğin, alın terinin yanında olmuş, her zaman için çalışanlarla hareket etmiş bir başkanımızdır. Biz daha önce büyükşehir belediyesinde çeşitli görevlerdeyken başkanımla birlikte çalıştık. Her zaman için çalışanların yanında olmuştur. En önemli özelliği de sorun-sıkıntı olduğu zaman başkanımız sorgular çalışan haklıysa çalışana hak verir, haksızsa da onunla ilgili değerlendirmesini yapar" şeklinde konuştu.
 
Talas'a değer kattıkları için işçilere teşekkür eden Mustafa Yalçın ise, "Personel zincirin bir halkasıdır, her halkanın kendi önemi büyüktür. Biz bir ekibiz. O yüzden siz belediyenin en önemli görevlerinde çalışan elemanlarsınız. Belediye başkanları ekibiyle beraber test edilir. En zayıf halka kadar güçlüyüz. Talas belediyesi ne kadar belediye başkanınınsa o kadar da sizin. Benim ne kadar yetki ve sorumluluğum varsa sizinde o kadar yetki ve sorumluluğunuz var.” ifadelerini kullandı. BÜLTEN