Yalçın 'Çanakkale Ruhunu yaşamamızda Yalçın'ın emekleri büyük'

Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, kentte bulunan engelli dernekleri ile bir araya geldi. Yalçın'dan övgü dolu sözlerle bahseden Engelliler Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Sadettin Kulkul, 'Çanakkale ruhunu görme engellilerin yaşamaları noktasında emekleri olan Mustafa Yalçın başkanın yolunu bahtını Allah açık etsin' dedi.

Yalçın 'Çanakkale Ruhunu yaşamamızda Yalçın'ın emekleri büyük'

Seçim çalışmaları kapsamında her kesimden vatandaş ile kucaklaşan Mustafa Yalçın, kentte bulunan engelli dernekleri ile bir araya geldi. Yalçın’a, vefa örneği gösteren dernek üyeleri, Mustafa Yalçın’a tam destek vereceklerini ifade ettiler.
 
Ortopedik Engelliler Derneği genel başkanı Efdal Özkartal, “ Yalçın Başkan Genel Sekreterliği yaptığı dönemde engelliler camiasından anlattığımız sorunlara duyarlılığı açısından hem de hayatımızdaki diğer sorunlara karşı babacan ve olumlu tavırlarıyla bizlere her zaman yardımcı olmuştur. Önümüzü açmıştır. Bize her zaman yol gösterici olmuştur” diye konuştu.
 
Programda konuşan, Zihinsel Engellilerin Eğitimi, Rehabilitasyon ve İstihdamı Derneği Başkanı Hasan Ali Yücel, “Başkanımız kamudan ulaşamayacağımız kurum amirleri ile bizleri bir araya getirdi. Engelliler üzerine sorunları dinledi. Kayseri’de atılan adımlar başkanımızın eseridir. Başkanımıza bundan sonra da hepimizin temsilcisi olacak. Başkanımıza güveniyoruz. Canı gönülden destekliyoruz” şeklinde konuştu. BÜLTEN