Vatandaşlardan Başkan Çolakbayrakdar'a hizmet teşekkürü

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Fuzuli ve Sivas Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, hayırlı kazançlar diledi. Ziyaretlerde sıkmadık el, almadık gönül bırakmayan Başkan Çolakbayrakdar, karşılaştığı vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Kocasinan'ın kadim büyükleri 'Gönülden gönüle köprü var' diyerek Başkan Çolakbayrakdar'a duyduğu sevgiyi dile getirdiler.

 Vatandaşlardan Başkan Çolakbayrakdar'a hizmet teşekkürü

Fuzuli ve Sivas Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Bölge sakinlerinin hal ve hatırını sorup, sıkıntılarını dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, esnafların işletmelerini ziyaret edip, bol ve bereketli kazançlar diledi. Sıcak ve samimi havada gerçekleşen sohbette çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların sorunlarını bire bir çözmeye çalıştıklarının altını çizerek, “Her fırsatta farklı mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemeye özen gösteriyoruz.” dedi.
 
Sıkmadık el almadık gönül bırakmayan Başkan Çolakbayrakdar, ziyareti sırasında vatandaşlar, ‘Gönülden gönüle köprü var’ diyerek Başkan Çolakbayrakdar’a duyduğu sevgiyi dile getirdiler. Başkan
 
Çolakbayrakdar’ın ziyareti sırasında Mustafa Akıllı isimli esnaf, talebi doğrultusunda Kocasinan Belediyesi Çözüm Merkezi’ne ait 0352 222 70 00’ nolu numarayı aradı. Kısa sürede Çözüm Merkezine bağlanan Mustafa Akıllı, Amarat Mahallesi Köseoğlu sokaktaki evlerinin önünde asfaltın yenilenmesini istedi. Bunun üzerine Çözüm Merkezi çalışanı talebin oluşturulduğunu ve konunun Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne iletildiğini söyledi. Çözüm Merkezi ile hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezine iletilen talep ve isteklerle ilgili bizzat takip ettiğini ve ilgilendiğini ifade etti
 
Kocasinan Belediyesi Çözüm Merkezi’nin hızlı çözüm anlayışıyla vatandaşlardan gelen istek ve taleplere yönelik kayıtlar oluşturduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “İlçe sakinlerine 7/24 saat hizmet veren Çözüm Merkezi’nin vatandaş ile belediye ve belediye başkanı arasında bir iletişim ağıdır. Kocasinan sınırlarında vatandaşlarımızın isteği, talebi ve şikayeti olduğu zaman 0(352) 222 70 00 nolu numarayı çevirdiklerinde anında kayıtlar oluşturuluyor ve aciliyetine göre çözüm üretiliyor. Çözüm Merkezi, kendine has belediyecilik hizmeti veren bir birimdir. 7 gün 24 saat çalışan bir belediyecilik anlayışıyla rutin belediyecilik hizmetinin yanı sıra akut bir ekimiz var. Bir yerde bir acil yapılması gereken durum söz konusu olduğu zaman, akut ekibiz anında müdahale ediyor.” diye konuştu.
 
Başkan Çolakbayrakdar, “Yaptırımız ve yapacağımız hizmetlerle her zaman vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanlarındayız. ”diye sözlerini noktaladı.
 
Mahalleye yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.
 
Kocasinan Belediyesi yaşlıları yalnız bırakmıyor 
 
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan’da yeni nefeslere ‘Gözaydın’ ziyaretleri gerçekleştirirken yalnız yaşayan ilçenin kadim büyüklerinin de her zaman yanında yer almaya özen gösteriyor. Yaşlıları evinde ziyaret eden Fatma Çolakbayrakdar, onlarla yakından ilgilenerek sohbet edip, sorunlarını dinledi.
 
Bayan Çolakbayrakdar, ilk olarak Gaziosman Paşa Mahallesi’nde ikamet eden Medine Şahbazoğlu’nu (70) ziyaret etti. Yalnız yaşayan Medine Teyzeyle yakından ilgilenen Fatma Çolakbayrakdar, “Kadim büyüklerimizin daha huzurlu ve daha mutlu olmaları için her zaman yanlarındayız.” dedi. Yaşlıları ziyaret edip, gönüllerini almanın önemine değinen Fatma Çolakbayrakdar, “Geçmişimiz ile bugün arasında köprü vazifesi gören yaşlılarımız hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Bu doğrultuda eşim Ahmet Bey ile birlikte büyüklerimizi her fırsatta ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Büyüklerimiz için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Değerli büyüklerimize hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Medine teyze ise ziyaretten dolayı Fatma Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun. Kocasinan Belediyesi, Kaymakamlığımız ve hükümetimiz her zaman yardım ediyor. Özellikle başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız çok güler yüzlü, evladım gibi çok seviyorum.” diyerek Başkan Çolakbayrakdar’a duyduğu sevgisini dile getirdi. 
 
Fatma Çolakbayrakdar ise Medine teyzeye çeşitli hediyelerin yanı sıra dostluğu, sohbeti ve vefayı simgeleyen Türk kahvesi hediye etti. 
 
Fatma Çolakbayrakdar sonrasında ise Zümrüt Mahallesi’nde torunuyla birlikte yaşayan boğazında kitle bulunan Aliye Dursun’a(74) ziyaret gerçekleştirdi. Aliye Teyze’ye ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileten Fatma Çolakbayrakdar, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığı sorarak her konuda yanlarında olacaklarını belirtti. 
 
Günün son ziyaret adresi Mimarsinan Mahallesi oldu. Fatma Çolakbayrakdar, yalnız yaşayan 80 yaşındaki Hatice Eraslan’a misafir oldu. Hatırlanmanın ve yalnız olmadığını bilmenin çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Hatice Eraslan, ziyaretinden dolayı Fatma Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Fatma Çolakbayrakdar, Hatice Hanıma yalnız olmadıklarını ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti ve yaşlı kadının ellerinden öpüp hayır duasını aldı. BÜLTEN