Vatandaş oyun parklarına kamera istiyor

Türkiye'de de, Kayseri'de çocuklara yönelik gün geçtikçe artan katletme ve istismar olaylarına ilişkin vatandaşlar kendince çözüm arayarak idam talebinde bulunurken, önlem olarak da parklara kamera yerleştirilmesini istiyor.

Vatandaş oyun parklarına kamera istiyor

Sosyal medyadan yetkililere seslenen vatandaşlar, çocukların vakit geçirdiği mekanlar olan oyun parklarına kamera yerleştirilmesini talep ediyor. Yapılan paylaşımda; ‘Belediyeden çocuk parklarına kameralar koymasını talep ediyoruz’ mesajı iletilirken, paylaşıma gelen yorumlarda ise; ‘parklarda güvenlik görevlisi de olsun’, ‘hiç bir önlem yok eve hapis ettik çocuklarımızı’, ‘daha parkların temizliğini düzgün yapamazken kameralara sıra zor gelir kanaatindeyim’, ‘sosyal medyada paylaşmanın bir anlamı yok isteniyorsa imza toplanır ha bir de torpil lazım tabi meclise sunmak için yoksa maalesef burada biz kendimizi parçalarız sadece’ yorumları geldi.
 
Söz konusu paylaşıma onlarca yorum ve yüzlerce beğeni gelirken, yüzlerce de paylaşımda bulunulduğu dikkatleri çekti. HABER: KAAN AKBAŞ