VALİ GÜNAYDIN'DAN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'A ZİYARET

Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Büyükkılıç'ı ayrıca Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ziyaret etti.

VALİ GÜNAYDIN'DAN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'A ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın’ı, ziyaretine gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Başkanlık girişinde karşıladı. Başkan Büyükkılıç, Vali Günaydın ile bir süre baş başa görüştü ve nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Vali Günaydın da Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun dileklerini iletti. 
 
ALİNUR AKTAŞ KAYSERİ’DE
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı hediyeler takdim edildi. Büyükkılıç ve Aktaş bir süre baş başa görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ’TAN BAŞKAN CABBAR’A ZİYARET
 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. Ziyarete Ak Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Yunus Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.
 
Develi’deki hemşehrilerimizin hem size hem de Cumhur ittifakına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eden Taner Yıldız “Develili hemşehrilerimizin başkanımıza göstermiş oldukları ilgi ve takdir ile bu sonucu almış olduk. Develi kendisine yakışanı yaptı şükürler olsun. Merkezi hükümetiyle ile beraber hizmetleri almaya devam edecektir. Bütün milletvekili arkadaşlarımızla tüm teşkilatımızla birlikte develimizin hizmetinde olduğumuzu seçim öncesinde söylemiştik şimdi de hizmetinde olduğumuzu belirtmek isterim. Allah yapacağımız hizmetleri sağlıklı ve bir şekilde çalışma arkadaşlarınızla birlikte tamamına erdirsin inşallah, Başkanımızı tekrar tebrik ediyorum ”dedi.
 
Her şeyden önce böyle sıcak ve yoğun ilgiyle karşılayan Cabbar Başkan’a teşekkürlerini ileten Büyükkılıç “Develi’de seviyeli bir seçim çalışması yapıldı. Bunun farkındayız. Sonuç itibariyle develimizde de Mehmet kardeşimiz aynı şekilde yoluna devam edecek. Bizleri seven, güvenen hemşehrilerimize hizmetlerin gelmesi için başkanımızı kolumuzu takarak yolumuza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda emeği olan kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Yapacağımız hizmetler noktasında Cenab-ı Allah bizleri utandırmasın. Berat kandilimiz ve cumamız mübarek olsun başkanımıza tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi.
 
Ak parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Develi’nin her zaman seçim atmosferinde hazır olduklarını belirten Çopuroğlu “Develimiz siyasetin mihenk taşlarından bir tanesi. Siyasete olan ilgisi bilinen bir gerçek, buraya geldiğimizdeki atmosfer bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Başkanımız zaten buraya yakışıyordu, hala da yakışmaya devam ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de devam ederek Develiye hizmet edeceksiniz” dedi.
 
Memleket sevdasına gönül veren hemşehrilerinin destekleriyle tekrar görevi devraldıklarını belirten Başkan Cabbar “Sorumluluklarımızı ve yapacaklarımıza biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Sizlerden alacağımız desteklerle, halkımızdan alacağımız duayla inşallah develimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Söz verdiğimiz gibi 5 yılda 55 projemizin çalışmalarına şimdiden başladık, dua alacağımız hizmetler ile hemşehrilerimizin gönlünde hoş bir seda bırakmak tabi bizlerin en büyük destekçisi sizlersiniz. Böyle güzel ve mübarek günde bizleri ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar adına kendisinin dikmiş olduğu ağaç için Başkan Cabbar’a plaket takdim ederek Başkan Cabbar’dan da bin ağaç dikme sözü aldı. BÜLTEN