Uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Kayseri'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda uyuşturucu madde bulunduran ve kullanan 8 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Edinilen bilgiye göre Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan G.D., M.Ç., C.S.Ü., A.K., L.G., M.G.,M.M.S. ve C.Ç isimli şahıslar yakalandı. Şahısların üstlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 1.07 gram metamfetamin, 2.80 gram esrar ve 5.90 gram kannaboid maddesi ele geçirildi. 
 
Yetkililer, 7 şahıs hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan, C.C. isimli şahıs hakkında ise Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmaktan işlem yapıldığını bildirdi.
 
Kayseri'de 12 kişiye uyuşturucudan işlem yapıldı 
 
Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı çalışmada 12 kişiye uyuşturucudan işlem yapıldı. 
 
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda E.K., Y.A., C.A., O.K., Ş.B., G.Ü., A.U., M.E., Z.B., M.E., F.U. ve O.D. yakalandı. Yakalanan şahısların yapılan üst araç ve ev aramalarında; 13 parça halinde toplamda 8.48 gram metamfetamin, 1 parça halinde toplamda 1.25 gram pres esrar, 374 adet kök hint keneviri, 1 parça halinde toplamda 1.40 gram gelen tütünle karışık esrar maddesi ele geçirildi. 
 
Yakalanan 11 şahsa uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan, 1 şahsa da uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı. HABER-FOTO: İHA