Ülkü Ocaklarından DHA'ya ziyaret

ÜLKÜ Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, 'Ülkücü Gençlik kavgadan ve çatışmadan uzak Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin emrindedir.' dedi.

Ülkü Ocaklarından DHA'ya ziyaret

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, Doğan Haber Ajansı (DHA) Kayseri Bürosuna ziyaret gerçekleştirdi. Gençliği topluma yararlı bireyler olmaya yönlendirdiklerini ifade eden Başkan Çolak “ Ülkücü Hareket her zaman için kavgadan ve kargaşadan uzak durmuş, kaosa prim vermemiştir. Geçtiğimiz günlerde Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi kantininde şanlı Türk Bayrağının indirilmesi olayıyla karşılaştık. Bu olaya anında müdahale ettik ve bu olayı kesinlikle kabul edemeyeceğimizi, üniversitelerimizi vatan hainlerinin kontrolüne bırakmayacağımızı ifade ettik. Ayrıca, ülküdaşlarımızı sağduyuya davet ettik. Bizler ülküdaşlarımızın isimlerini asayiş haberlerinde değil, yüksek mevkii ve makamlarda görmek istiyoruz. Bir anlık öfkeyle hareket etmeyeceğimiz gibi yaşananların da takipçisi olmaya devam edeceğiz. Zaten olayla ilgili gerekli tahkikat emniyette ve üniversitede devam ediyor. “ şeklinde konuştu.
 
Gençliği madde kullanımından uzak tutmak için sürekli çaba gösterdiklerini belirten Volkan Çolak, “Yakından bilindiği gibi ülkemizde ve şehrimizde madde kullanımı yaşı oldukça düşmüştür. Bu durum geleceğimizi ve gençliğimizi tehdit etmektedir. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız  Olcay Kılavuz Beyefendi’nin talimatlarıyla başlatılan “ Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme! Uyuşturucuya Hayır!” platformu kapsamında ilimiz genelinde sürekli olarak etkinlikler yapıyoruz. Bir yandan afiş, haber, broşür gibi gençliği bilgilendirmek için kamuoyu oluştururken, diğer yandan da eğitim ve spor faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. “Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı” na 1071 fidan diktik. Ayrıca, geçtiğimiz hafta sonu Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarımıza 10 bin adet fidanı ücretsiz olarak dağıttık. Bu projeyle hedefimiz gençliğin enerjisini kötü alışkanlıklar yerine doğaya ve topluma yararlı bir şeklide değerlendirmektir. Yine bu kapsamda İl Başkanlığımız tarafından 17 Nisan Salı günü saat 14:00’te Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesinde “Cehalet” isimli tiyatro oyunun gösterimi gerçekleştirilecektir. Bundan sonra da Türk-İslam çizgisinde, devletine ve milletine yararlı donanımlı bireylerin yetişmesi için üzerimize düşen her görevi yerine getireceğiz. Gençliği ithal ve marjinal fikirlere terk etmeyeceğiz. Daima Başbuğumuz Alparslan Türkeş izinde, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz.” diye konuştu. HABER-FOTO: DHA