Ulaşım AŞ'den öğrencilere kolaylık

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kayseri Ulaşım A.Ş., öğrencilerin toplu taşımada kullanacakları İndirimli Kart38 Öğrenci kartlarını daha hızlı ve zahmetsiz bir şekilde alabilmeleri için şehirde birçok yere geçici Kart38 İşlem Noktaları kurdu. Öğrenci yoğunluğunun çok olduğu yurtlar da dahil olmak üzere üniversite kampüslerinde hizmet verecek geçici işlem noktalarından öğrenciler hem indirimli Kart38 başvurularını hem de vize işlemlerini yaptırabilecek. BUlaşım A.Ş. Bünyan, Pınarbaşı, Sarız, Akkışla, Tomarza, Felahiye ve Sarıoğlan ilçelerinde de öğrenciler için geçici işlem noktaları oluşturdu.

Ulaşım AŞ'den öğrencilere kolaylık

Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin kurduğu geçici işlem noktaları, Erciyes Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi kampüslerinde 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren 30 Kasım’a kadar hizmet verecek. 17 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında ise öğrencilerin yoğunlukla kaldığı yurtlarda da geçici işlem noktaları olacak. Bu kapsamda Gevher Nesibe Kız Yurdu, Melikgazi Kız Yurdu, Hunat Hatun Kız Yurdu, Erciyes Erkek Yurdu, Seyyid Burhaneddin Erkek Yurdu ve Mustafa Asım Köksal Erkek Yurdu’ndaki geçici işlem noktalarından öğrenciler kolaylıkla işlemlerini yaptırabilecekler. 
 
“KAYSERİ ULAŞIM A.Ş. HİZMETİ İLÇELERE DE GÖTÜRÜYOR” 
Kayseri Ulaşım A.Ş.,Bünyan, Pınarbaşı, Sarız, Akkışla, Tomarza, Felahiye ve Sarıoğlan’da da 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren geçici Kart38 İşlem Noktaları kuracak. Öğrenciler bu işlem noktalarından rahatlıkla kart başvurularını ve vize işlemlerini yaptırabilecekler. 
Kart işlemlerinin yapılabilmesi için öğrencilerden sadece kimlik kartlarının aslı ve bir adet vesikalık fotoğraf isteniyor. Öğrenci belgesine ise gerek olmadığı belirtildi. Başvuru sahibi işlemlerin ardından kartını hemen teslim alabiliyor. 
Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin resmi web sitesi www.kayseriulasim.com sitesinde yer alan Online İşlemler Menüsü’nden de toplu taşıma kartlarından Kart38 indirimli öğrenci, indirimli öğretmen ve 65 Yaş için başvuru işlemleri artık online olarak yapılabiliyor.