Türüç: 1 puan iyi

İstikbal Mobilya Kayserispor kaptanı Deniz Türüç, Aytemiz Alanyaspor maçında alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

Türüç: 1 puan iyi

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak hanesine 1 puan yazdıran İstikbal Mobilya Kayserispor'da kaptan Deniz Türüç, eksik sayısı çok olmasına rağmen iyi mücadele edip 1 puan aldıklarını söyledi. 
 
Umut Bulut'un yokluğunda sahaya takım kaptanı olarak çıkan Deniz Türüç, 1-1 sona eren maçın ardından "Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zamanki gibi çok iyi destek oldular. Eksiğimiz çoktu. Hasan Hüseyin ve benim de sakatlığımız vardı. Adalede problem olmasına rağmen, takımın ihtiyacı olduğu için oynadık. Bu maçtan puan almak önemliydi. Kazanamasak da 1 puanda iyidir" dedi.
 
Silvestre Varela ilk golünü attı 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor’un Portekizli oyuncusu Silvestre Varela bu sezon ilk golünü kaydetti. 
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor ligin 30.haftasında sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak puanı 37 yaptı. 
 
Aytemiz Alanyaspor maçında sahaya ilk on birde çıkan tecrübeli ve başarılı kanat oyuncusu Silvestre Varela bu sezon ligde ilk golünü atarak büyük sevinç yaşadı. 
 
28 maçta forma giyen Varela 1 gol atarken, 4 asist yaptı. Portekizli oyuncu bin 396 dakika sahada kalırken 1 sarı kart gördü. HABER-FOTO: İHA