'Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği, çok özel ve ayrıcalıklıdır'

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'nu makamında ziyaret ederek, yapmış olduğu hizmetler ve sivil toplum örgütlerine göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı teşekkür ettiler.

'Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği, çok özel ve ayrıcalıklıdır'

Derneklerinin gerçekleştireceği etkinlik ve çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Dernek Başkanı Yılmaz Üçkan ”Derneğimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Yaptığımız her etkinlikte bizlere verdiğiniz destek, bizlerin sorunları ile birebir ilgilenmeniz gerek şahsım gerekse dernek üyelerimiz tarafından her zaman memnuniyetle karşılanmaktadır” dedi.
 
Türk milletinin bekası ve bağımsızlığı için savaşan, gazi olan, hayatını çeşitli sıkıntılarla geçirmek zorunda kalan veya hayatını bu yolda kaybeden harp malulü gazi ve şehitlerimizi bir kez daha saygıyla andığını ifade Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Şehitlerin aileleri bize emanetleridir. Onların yaralarına merhem olmak, sıkıntılarını gidermek ve huzur içerisinde bir yaşam sürmelerini sağlamak bizlerin görevidir. Bu vatan için canını gözünü kırpmadan feda eden bütün şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimiz ve ailelerine mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.
 
“Melikgazi'de Emlak Vergisi’ni Kredi kartı ile hem ödeme, hem de puan kazanma imkanı”
 
2019 yılı Emlak Vergisi birinci taksitinin Mayıs ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu “Melikgazi Belediyesi olarak Emlak Vergisi ödemelerinde Kredi kartı ile ödeme sağlıyoruz. Böylece kredi kartı ile ödeme kolaylığı yanında vatandaşlarımız ayrıca kredi kartından puan da kazanabiliyorlar” dedi.
 
Mesai saatleri içerisinde yatırma imkânı olmayan memur ve işçi mükellefler ile ulaşım zorluğu olan veya fırsat bulamayan Emlak Vergisi Mükellefleri için kolaylıklar sağladıklarını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, ödemeleri nakit değil de kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenler hem vergilerini öderken bir taraftan da kredi kartlarına puan kazanabileceklerini kaydetti.
 
Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mayıs ayı sonunda sıkışıklığa ve izdihama meydan vermemek için vergi mükelleflerini şimdiden verilerini yatırmaları gerektiğini sözleri ekledi. BÜLTEN