TARZAN TİPİ ULAŞIMA DEVAM

Kayseri'de, bir tarafı Erciyes Üniversitesi'ni, diğer tarafı Talas Anayurt-Anaşehir gibi yoğun nüfuslu yerleşimi, bir diğer tarafı da Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ni birbirine bağlanan Tavlusun Yolu Caddesi üzerindeki kavşak, uzun süredir trafik lambası olmaksızın trafik akışına devam ediyor.

TARZAN TİPİ ULAŞIMA DEVAM

Söz konusu kavşakta uzun süredir trafik lambası bulunmazken, yaşanan duruma yetkililer tarafından acilen çözüm bulunması gerektiği dikkatleri çekiyor.
 
GEÇİŞİ SÜRÜCÜLER DÜZENLİYOR
 
Yaklaşık 2 yıldır bu şekilde trafik akışını sürdüren kavşak, zaman zaman tıkanıyor, bazı günlerde ve günün bazı saatlerinde adeta keşmekeşe dönüşüyor. Kavşağa gelen sürücüler, sağında solunda araç olup olmadığına bakarak geçmeye çalışırken, dört bir yandan gelmekte olan araçları kontrol etmekte zorlanıyor. 
 
RAMAZAN’DA KİLİTLENİYOR
 
Söz konusu kavşakta Ramazan ayında özellikle de iftara yakın saatlerde araçlar kilitleniyor. İçinden çıkılmaz bir hale dönüşen kavşakta, trafik lambasının yokluğu çekilmez olurken, adeta tarzan tipi ulaşım kazalara da davetiye çıkarıyor. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ