TALAS BELEDİYESİ'NDEN KIRSALA HİZMET ÇIKARMASI

Talas Belediyesince 'Belediye Mahallemizde' sloganı ile gerçekleştirilen çalışmada kırsal mahallelerin tespit edilen ihtiyaçlarının karşılanması için bütün birimler aynı anda seferber oldu.

TALAS BELEDİYESİ'NDEN KIRSALA HİZMET ÇIKARMASI

Fen işleri, park bahçeler, temizlik işleri, ulaşım hizmetleri gibi belediyenin bütün birimlerinin yer aldığı çalışmada ayrıca, Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi, KASKİ, Ulaşım A.Ş. de diğer altyapı kurumları da çalışmalarını gerçekleştiriyor.
 
Yaklaşık 30 iş makinesi ile 150 işçinin katıldığı çalışmaların ilki Talas’ın en uzak noktalarından Çömlekçi Mahallesinde başladı. Burada düzenlenen törende konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, amaçlarının eskiden köy olan kırsal mahallelerin seçimlerden önce tespit ettikleri eksikliklerin giderilmesi olduğunu söyledi.
 
Başkan Yalçın, bir kırsal mahallede üç gün sürecek çalışmalarla bütün alanlardaki ihtiyaçların giderileceğini belirterek, “Belediyemizin bütün birimleri ile Büyükşehir Belediyemiz, KASKİ, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi, Ulaşım A.Ş. ve diğer altyapı kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız vatandaşımızın ayağına hizmeti götürmek.” dedi.
 
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, Başkan Yalçın’ın bir ilki gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Sayın Başkanımız AK Partimizin ilk kez Kayseri’de başlattığı nöbetçi vekil uygulaması gibi Türkiye’ye örnek bir çalışmaya imza attı. Kendisini tebrik ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise, kırsal mahallerde yapılacak aydınlatma, yol, kaldırım, asfalt, kanalizasyon, mezarlık ve cami temizliği gibi insan hayatına dokunan örnek çalışmalar için Başkan Yalçın’a teşekkür etti.
 
Çalışmalar Kur’an-ı Kerim tilavetiyle ve ardından mezarlık ziyaretiyle başladı. Daha sonra iş makineleri hep birlikte motorlarını çalıştırdı. Ardından protokol üyeleri iş üniformalarını giyerek temsili olarak bir duvarı boyamaya başladı.
 
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve teşekkürlerini ilettiği çalışmalar, bir kırsal mahallede üç gün sürecek şekilde planlandı. Çalışmalar Talas kırsalındaki bütün mahallelerde devam edecek. BÜLTEN