Şampiyonluk sevinci taşkınlığa dönüştü

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın şampiyon olması ile sokağa dökülen bazı fanatik taraftar, sevincin dozunu kaçırınca etrafa saldırdı.

Şampiyonluk sevinci taşkınlığa dönüştü

Konuya ilişkin bazı sosyal medya grubu hesaplarında Kayseri’deki şampiyonluk kutlamalarında 30 kişilik bir fanatik taraftarın içerisinde aile olan araçlara taş, sopa ve bıçaklarla saldırıda bulunduğu paylaşıldı. 
 
“HİÇ Mİ ALLAH KORKUNUZ YOK!”
 
Yaşanan olaya kızan ve sosyal medya grubu hesabından yaptığı paylaşımda, aracın içerisinde ailesi de bulunan vatandaş saldırıda bulunanlara “Hiç mi Allah korkunuz yok sizin” diye serzenişte bulunurken, paylaşımında şunlara yer verdi; “Bu akşam şampiyonluk kutlamaları esnasında aracıma sopalı, taşlı ve bıçaklı saldırı yapan 30 kişilik grup. Araçtaki aileyi görmediniz mi? Onu da geçtim arabamda bulunan 5 ve 8 yaşındaki çocuklara kaldırım taşı atacak kadar şeref yoksunu nasıl olabiliyorsunuz? Hiç mi Allah korkunuz yok sizin? Arabadaki zarar önemli değil ama sizi Allah’a havale ediyorum, bu dünyada daha beterin yaşamadan ölemeyesiniz. Ayrıca şikayette bulundum yakalamanız an meselesi kamera kayıtları incelendi.” HABER: KAAN AKBAŞ