Şahin 'Geleceğe yönelik projeler ile adayız'

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri öncesinde adaylar netleşmeye başladı.

Şahin 'Geleceğe yönelik projeler ile adayız'

Önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan oda seçimleri öncesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Süleyman Şahin ‘Vizyon Meslek Grubu’adına başkan adayı olduğunu açıkladı. 
 
Şahin, “Meslektaşlarımızın heyecanla beklediği ama bazı nedenlerden dolayı yarım kalan projelerimizi hayata geçirmek için yönetime talip olduk” dedi.
Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda seçimlere az bir süre kala yönetime talip olan adaylar isimlerini açıklamaya başladı. ‘Vizyon Meslek Grubu’nun başkan adayı olan Süleyman Şahin, adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.
 
‘Vizyon Meslek Grubu’nun; şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan, akademisyen ve meslek mensuplarıyla iş birliği yaparak geleceğe yönelik projeler üreten, meslek mensuplarının gelişimini ve mesleğin gelişimi sağlamak adına yönetime talip olan bir grup olduğunu belirten Şahin; “Yöneteme talip olma nedenimiz; "güçlü ve itibarlı meslek" amacı doğrultusunda tüm meslek mensuplarını kucaklayan bir anlayış bizleri daha güçlü kılacaktır. Bütün meslektaşlarımızın bağımlı veya bağımsız çalışanların istek ve sorunlarına duyarlı olarak her daim " çözüm odaklı" bir yönetim anlayışı benimsemeyi ilke edinen grubumuz tarafından ayrım gözetmeksizin mesleğimizin itibarının artırılması için çalışmalar yapılmıştır” dedi.
 
“İcracı olarakönceki dönemde yönetimde bulunduğumuz süreçte;  mesleğimizin yarını diye tabir attığımız kota sistemi için tüm üst düzey görüşmeler ve alt yapı sağlanmıştır” diyen Şahin; “Mesleğimizin kanayan yarası olan ve hepimizin şikayetçi olduğu haksız rekabet için mücadele maalesef haksız rekabet yönetmeliği ile disiplin yönetmeliği yetersiz kalmaktadır.  TÜRMOB nezdinde görüşmeler yapılarak, haksız rekabet yönetmeliği ve disiplin yönetmeliğinin günümüz şartlarına uygun hale getirmek için gerekli girişimler yapılacaktır. Meslek gruplarımızın kaynaşması sağlamak amacıyla kültürel ve sosyal etkinlikler artırılarak devam edilecektir.Meslektaşlarımızın tamamlanmasını heyecanla beklediği çeşitli nedenlerle yarım kalan projelerimizi hayata geçirebilmek adına yönetime talibiz” şeklinde konuştu. HM