Peugeot Yeni Yüzü Rifter'i Kayseri'de tanıttı

Ötesi Yok, Dahası Çok sloganı ile otomotiv piyasalarına merhaba diyen Peugeot'un yeni yüzü Rifter Kayseri'de Peugeot İnciroğlu Plaza'da hafta sonu düzenlenen törenle tanıtıldı.

Peugeot Yeni Yüzü Rifter'i Kayseri'de tanıttı

İnciroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vedat İnciroğlu başta olmak üzere sanayici ve işadamlarının yer aldığı tanıtımda Peugeot meraklıları da plazayı doldurdu.

 

İnciroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi ve Peugeot İnciroğlu Genel Müdürü Mehmet Hakan Baysal,Peugeot’un yeni yüzü Rifter ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları kaydetti.

Baysal,” Peugeot’un LCV Segmentindeki dinamikleri ve kuralları değiştiren, binek otomobil konforunu ve sürüş deneyimini ,modüler yapısı ve SUV tarzı ile sunan yeni modeli Rifter, markamızı ve müşterilerimizi ayrıcalıklı bir dünyaya davet ediyor. Sunduğu eşsiz güvenlik ve teknolojik donanımlar ile bulunduğu sınıfı terfi ettiren Rifter, kat edilen her mesafeyi bir yolculuğa dönüştürmeyi hedefliyor.

İşiniz için beklentilerinizi karşılamakla kalmıyor, aile yaşantınızda da size eşlik ederek mükemmel dengeyi yakalıyor. Kısa yükseltilmiş motor kapağı ve artırılmış yerden yüksekliği ile aslan pençesi arka farlar yeni Peugeot Rifter’e bir SUV görünümü veriyor. Yenilikçi ön tasarım markanın sportif anlayışını yansıtıyor. Yeni GT Line versiyonunda siz tüm bakışların odağında yer alırken X-Zenith panaromik cam tavan özelliği gökyüzünün tadını çıkarmanıza yardımcı oluyor. Peugeot cockpit teknolojisi , kompakt direksiyon simidi, yükseltilmiş gösterge paneli ve 8’’lik kapasitif dokunmatik ekranı ile yolculuklarda size daha çevik ve içgüdüsel bir sürüş keyfi yaşatıyor. Mirror screen özelliği akıllı telefonlarınızdaki uyumlu olan uygulamaları aracınızın dokunmatik ekranından kullanabilmenize imkan sağlıyor. Seyir halindeyken herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan akıllı telefonlarınıza kablosuz şarj ünitesi üzerinden şarj edebiliyorsunuz.

Geliştirilmiş trafik işareti tanıma ve hız sınırı önerme sistemi, stop fonksiyonlu adaptif hız sabitleyici, aktif şerit takip sistemi, kör nokta uyarı sistemi ve daha birçok sürüş destek sistemleri ile yeni Peugeot Rifter, siz ve sevdiklerinize daha güvenli ve konforlu bir yolculuk sunuyor. Markamızın kombivan dünyasındaki yolculuğunda oluşturduğu sadık ve güvenilir temelleri, Rifter’i çok yönlü ve yenilikçi, kabiliyetleri ile güçlendiriyoruz. SUV modellerimizin başarısı ile elde edinilen ‘Hayal edilen-arzu edilen olma' profilimiz büyük bir kararlılıkla Rifter içinde kullanıyor olacağız” diye konuştu.