PALANCIOĞLU 'NDAN YETİMLERE BAYRAMLIK

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yetimler için özel bir sosyal sorumluluk çalışması yaparak Bayramlık Kıyafetlerinin Melikgazi Belediyesi olarak hediye edileceğini söyledi.

PALANCIOĞLU 'NDAN YETİMLERE BAYRAMLIK

Kayseri il genelinde bulunan yetimlerin Kayserililerce her zaman sahiplenildiğini, korunduğunu ve kollandığını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, yetimlerin bu toplumun bir parçası ve kollanması, korunması ve sahip çıkılması gerektiğini çünkü toplumsal dayanışmanın bunu getirdiğini kaydetti.
 
Melikgazi Belediyesi olarak her zaman toplumsal dayanışma ve barışın öncülüğünü yaptıklarını ve toplumun her kesimine ve her yaş grubuna hitap eden hizmetler sunduklarını. belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu,konu ile ilgili olarak şunları söyledi: 
 
“Önceliğimiz insandır. Bu neden ile halk ve çevre sağlına, eğitime ve konutların sağlıklı yapılaşmasına önem veriyoruz. Bu toplumun bir parçası olan ve toplumsal birliğin ihtiyaç duyduğumuz yetimlerimize sahip çıkıyoruz. Bu bayram onların bayramlıkları Melikgazi Belediyesinden olacaktır. İncitmeden, gururlarını kırmadan ve onurlarını zedelemeden onlara sahip çıkıp, topluma kazandıracağız. Bizim bu çalışmamız bir bakıma teşvik niteliğindedir. Çünkü Kayseri hayırseverler şehridir. Bunun için gerekli çalışma başlatılmıştır. Her yetim Kıyafetini kendisi beğenip almaktadır. Böylece gönüllerince bir bayram geçirmelerine imkan sunulmuş olacaktır”
 
“Hisarcık Bölgesi’nin Kayseri İçin Ayrı Bir Özelliği ve Ayrıcalığı Vardır”
 
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Hisarcık Meydan Camii´nde Teravi namazı sonrası mahalle sakinleri ile hem sohbet etti, hem de mahalle kahvesinde vatandaşlarla birlikte ikram edilen çaydan içerek, 2019 yılı yatırımları hakkında bilgiler verdi.
 
Hisarcık meydanında bulunan kahvehanede vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyen, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Hisarcık Bölgesi’nin kayseri için ayrı bir özelliği ve ayrıcalığı bulunduğunu çünkü Erciyes Kış ve Kayak Merkezinin adeta giriş kapısı olduğunu söyledi.
 
Özellikle yaz aylarında nüfusu artan bağ ve sayfiye alanlarından olan Hisarcık Bölgesine yapılan yatırmalar ile hızla bir yapılaşma gerçekleştiğini ifade eden Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada “Bu gün Erciyes Dağının adeta giriş kapısı olan şehrimizin en güzel semtlerinden olan Hisarcık Halkı ile birlikteyiz. Erciyes´in eteğinde tertemiz havası, suyu ve sıcakkanlı kadirşinas insanları ile bir arada olmak bize büyük mutluluk verdi. Tüm hemşerilerime gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür ediyorum. Hisarcık Meydan Düzenlemesi ile bölge ayrı bir estetik kazandırılmıştır. Dolayısı ile Hisarcık Melikgazili olmanın keyfini yaşamaktadır” dedi. BÜLTEN