Palancıoğlu Subaşı Küçükbürüngüz ve Turan'da

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi'nin uzaktaki yerleşim yerlerinden Subaşı, Küçükbürüngüz ve Turan'da mahalleliyle bir araya geldi.

Palancıoğlu Subaşı Küçükbürüngüz ve Turan'da

31 Mart seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla mahallelere gönül köprüleri kuruyor.
 
Merkezle birlikte kırsaldaki vatandaşların da sevgisiyle karşılanan Başkan Palancıoğlu, sıcak ve samimi ortamda mahalleliyle yakından ilgilenip sohbet etti.
 
Palancıoğlu, Melikgazi’de Memduh Büyükkılıç’ın bıraktığı yerden hizmetleri daha yukarı çıkarmak için çalışacaklarını belirterek, “20 yıl hizmet eden Memduh Başkana teşekkür ediyorum. İnşallah yine kendisiyle el ele vererek Kayseri’de hizmet çıtasını daha yukarı taşıyacağız. Kayseri modeli belediyecilik ülke genelinde örnek oldu. Bu yüzden daha fazla çalışacağız.” dedi.
 
Yerel seçimlerin vatandaşlara bizzat dokunan seçimler olduğunu ifade eden Palancıoğlu, “İnşallah önümüzdeki beş yıl sadece Melikgazi’ye hizmet etmeyeceğiz, ülke meselelerine de çözüm üreteceğiz. Allah’ın izniyle Melikgazi örnek olacak.” şeklinde konuştu.
 
AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, gidilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmamak için çalıştıklarını anlatarak, “Bu anlamda siz değerli vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sizleri dinleyerek bu tür toplantılardan verim alıyoruz.” diye konuştu.
 
MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ise, Cumhur İttifakı birlikteliğinin 15 Temmuz gecesi başladığını kaydederek, “15 Temmuz gecesi ve Yenikapı ruhuyla beraber Cumhurbaşkanımız ve MHP genel başkanımızın birlikteliği o günden beri devam ediyor. Ülkemiz o garabetli durumdan hala kurtulamadı. Hala bir intikam peşindeler. O yüzden bu seçimler sadece bir yerel seçim değil.” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından mahalle sakinlerinin görüş, istek ve talepleri dinlendi. BÜLTEN