Özvarinli'ye Kocasinan'da sevgi seli

İYİ Parti'nin Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, yerel seçim çalışmalarına Argıncık ve Fevzi Çakmak'ta devam etti.

Özvarinli'ye Kocasinan'da sevgi seli

İYİ Parti’nin Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, seçim turunu, Argıncıktan, Fevzi Çakmak’a taşıdı. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, İlçe Başkanı Yurder Şahin, Meclis üyesi adayı Kazım Yücel ile birlikte Argıncıkta esnaf ve vatandaşı ziyaret ettiler. Fevzi çakmak’ta kahvehane toplantısına katıldı. İYİ Partililer, vatandaşlar tarafından adeta” sevgi çember”ine alındı. Argıncıkta yaklaşık 400 metrelik yolu 2 saatte kat edebilen Özvarinli ve beraberindekiler, gösterilen ilgiden memnun kaldılar. Bir kadın vatandaş İYİ Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Hasan Sami Özvarinli’ye ismiyle seslendi,”bak bak, oğluma maşallah, Kocasinan’a yakışan bir belediye başkanı olacak inşallah” cümlesini kullandı.
 
ÖZVARİNLİ ARGINCIKTA
 
İYİ Parti’nin Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr.Özvarinli, yerel seçim çalışmaları kapsamında sabah Argıncıktan başlattığı seçim turunu, akşam saatlerinde Fevzi çakmak’a taşıdı. Özvarinli’ye İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, İlçe Başkanı Yurder Şahin, Meclis Üyesi adayı Kazım Yücel de eşlik etti. Seçim araçlarının önü vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle kesilen İYİ Partili Başkan adayları, yurttaşların yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayarak araçtan indiler. Vatandaşlar tarafından” sevgi çember”ine alınan Başkan adayları kalabalık arasında adeta kayboldular. Argınlıklılar, başkan adayları Dr. Hasan Sami Özvarinli ile”selfie” yapabilmek için birbirleriyle yarıştı. Özvarinli, trafiğe açık yolda, sürücülere engel olmayacak şekilde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam etti.
 
“SİZLERE HİZMET ETMEK BİZE NASİP OLACAK”
 
Argıncık halkını çok sevdiğini, burada oturanlardan çok yakın dostlarının olduğunu belirten Özvarinli,”Kocasinan Başkanı olduğunda Argıncık benim özel alanım olacak. Bu kardeşiniz insan ayırmayacak, partizanlık yapmayacak, partili korumayacak, herkese eşit hizmet etmek inşallah bize nasip olacak” dedi.
 
Bu arada bir vatandaşın,”Onun için sana oy vereceğiz zaten” dediği duyuldu. Özvarinli, vatandaşların ilgisinden güçlükle ilerleyebildi. Bu sırada yaşlı bir kadın vatandaş, Özvarinli’ye arkasından seslenerek İYİ Parti adayına,” ,”bak bak,
 
oğluma maşallah, Kocasinan’a yakışan bir belediye başkanı olacak inşallah” cümlesini kullandı. Bunun üzerine Özvarinli,”İnşallah teyzem, inşallah” yanıtını verdi.
 
“KOCASİNAN HÂKİM BİR EVLADINIZIM”
 
Argıncıktan Fevzi çakmak’a geçen Özvarinli, bir kahvehanede düzenlenen toplantıda semt sakinleriyle buluştu. Vatandaşla buluşmasında ilk konuşmayı Meclis üyesi adayı Kazım Yücel yaptı. Yücel’in ardından söz alan Özvarinli, orada toplanan coşkulu bir kalabalığa karşı konuştu. Özvarinli, konuşmasında,”Sizinle beraber, Fevzi çakmakta sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyorum. İlçemizin, başta Suriyeli sorunu var.Bunun yanında işsizlik ve yoksulluk sorunu var. çok sayıda sorunu var.Bu sorunların çözümünü kısa vadede çözümlemeliyiz,yoksa sorun olmaya devam edecektir.İlçemizin her mahalle sin’de hizmet bakımından eksiklikler var. O eksiklikleri mutlaka gidereceğiz. Fevzi çakmak mahallemizdeki sorunlarınızı da acilen çözceğiz.Kocasinan’a hâkim bir kardeşiniz, bir evladınızım var karşınızda,” dedi.
 
“VATANDAŞI DÜŞÜNECEĞİZ, BAZILARINI DEĞİL!”
 
Özvarinli, şunları söyledi: “Kocasinan’da yaşayan herkesin belediye başkanı olacağım. Burada olan, olmayana söylesin. Sözüm neyse, özüm o.Kalpten, yürekten, en iyi hizmeti yapacağımı bildiğim için tüm partilere oy veren herkesin oyunu istiyorum. Bu millet partizanlıktan, ayrıştıran, bağıran, çağıran insanlardan usanmıştır. Ben, asla bağırıp çağırmayacağım. İnsanları ayırmayacağım. Çocuklar, kadınlar, gençler, yoksullar, işsizler, engellilerimiz ve onların aileleri için konuşmuyor muyum? Ben, bu insanları partilerine göre ayıracak mıyım? Ben o kadar vicdansız mıyım? Belediye başkanlığına aday mıyım? Efendim,’Beka sorunu mu var’ diyeceğim? Ben, Kocasinan’ın sorunlarını konuşmaya geldim. Sizlerin desteğini almaya geldim. Belediye başkanı olup sizlere güzel hizmetler sunmak istiyorum. Vatandaşı düşünen bir başkan olmaya geldim.”
 
“BU DEFA DA BİZE OY VERİN!”
 
Bu defada bize oy verin diyen Özvarinli,”Komşularınızla konuşun.’Bu defa da bize oy verin’.31 Mart’a çok az günümüz kaldı. Önce hepinizin duasına ihtiyacım var ama aynı zamanda da desteğinize ihtiyacım var. Herkes,1-2 kişi ikna etse, oy farkımız açılır, bu iş olur. Desteğiniz çok önemli.11 gün sonunda bize sandıkların başında da destek olun” şeklinde konuştu. Bu sırada dinleyicilerden biri, Özvarinli’ye,” Mahallemize daha modern parklar yapacak mısınız” sorusunu
 
yöneltti. Özvarinli, vatandaşa,”Sadece burasına değil, Kocasinan’ın tüm mahallerine daha güzel ve daha modern parkalar yapacağız” yanıtını verdi. BÜLTEN