Özvarinli 'Işıkları sönen Kocasinan'ı yeniden aydınlatacağız'

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, seçim çalışmaları kapsamında mahallerde gönüllü olarak çalışan saha ekibiyle bir araya geldi. Kocasinan için emek veren yol arkadaşlarına teşekkür eden Özvarinli, ekibiyle sahaya çıkarak Pazarcı esnafını ziyaret etti, pazarda alışveriş-veriş yapanlarla dertleşti, sokakta vatandaşlarla buluştu.

Özvarinli 'Işıkları sönen Kocasinan'ı yeniden aydınlatacağız'

Kocasinan’da her gün hızla büyüyen ve iktidar enerjisiyle dolu bir aile olduklarını vurgulayan Özvarinli, yol arkadaşlarına seslenerek,”Biz Kocasinan’da sevgiyi, saygıyı ve huzuru hâkim kılmak için yola çıktık. Çok çalışcağız. Hep birlikte Kocasinan’ı hak ettiği değere kavuşturacağız. Ailemizi büyüterek koca bir Kocasinan ailesi olacağız” dedi.
 
KAZANAN KOCASİNAN OLACAK
 
Vatandaşlardan aldıkları güç ve destekle 31 Mart’ta İYİ Parti ile kazananın Kocasinan olacağını söyleyen Özvarinli,”Her gün sorumluluğumuz bir kat daha artıyor. Sizlerden aldığım enerjiyle bu sorumluluğu keyifle taşıyorum. Kocasinan’ı kazanmamızı çok istiyor. Kocasinan, insan ayrımının olmadığı, sevginin, saygının ve huzurun hâkim olduğu yaşanabilir bir kent istiyor” diye konuştu.
 
Toplantının ardından ekibiyle birlikte parti ilçe merkezinden ayrılarak saha çalışmasına çıkan Özvarinli, ekibiyle birlikte Kocasinan sokaklarında vatandaşlarla buluştu, semt pazarında ise pazarcı esnafıyla dertleşti. Pazarcı esnafının,”Oyları şimdiye kadar AK Partiye verdik, bundan sonara da oylarımızı İYİ Partiye vereceğiz” sözlerine Özvarinli,”Sizlere inanıyor, sizlere güveniyoruz, sizlrde bizlere güvenin. Bize güveninizi asla boşa çıkarmayacağız ve sizlere güzel ve kalıcı hizmetler sunacağız” diye karşılık verdi.
 
IŞIKLARI SÖNEN KOCASİNAN’I YENİDEN AYDINLATACAĞIZ
 
25 yıllık sürede Kocasinan’da ışıkların söndüğünü söyleyen Dr. Hasan Sami Özvarinli,”Yeniden ışıkları yakmaya geliyoruz. Işıkları sönen Kocasinan’ı yeniden aydınlatacağız. Kocasinan’a eski neşesini kazandıracağız” dedi.
 
Tüm Türkiye 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kilitlendi. Kayseri’de is en çok konuşulan konu Kocasinan ve Dr.Özvarinli oldu.
 
Konuşulan sadece İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli değil, bugüne kadar seçim çalışmaları yaptığı sahada, söylediği hizmet odaklı sözleri dikkat çekiyor.
 
Özvarinli,” Eğitime, sağlığa, engelli bireylerimize, kadınlarımıza, Gençlerimize ve çok büyük destekler vereceğiz. Ve bundan hepimiz gurur duyacağız.25 sene belediyeyi yönetenler hangi yaptıkları işlerle şimdi yeniden halkın önüne çıkıyorlar bunu anlamak mümkün değildir, Biz geleceğiz ve ışıkları sönen Kocasinan’ı yeniden aydınlatacağız” dedi.
 
KOCASİNAN’DA SEVGİ KAZANACAK
 
Dr.Özvarinli,”Özellikle yerel seçimler söz konusu olduğunda seçmen partiden ziyade isme oy veriyorlar. Belediye Başkanlığında yurttaşlar, adaylara ve hizmete bakarlar. Çalışkan, başarılı ve bölgesini kalkındıracak isime yönelirler. Bu yönelmeyi vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccüh gösteriyor. Hemşehrilerimizin bu ilgisine çok teşekkür ediyorum. Bu topraklarda yaşayanlar Özvarinli evlatlarına sahip çıkacaklardır, bundan eminim. Nereye gitsem büyük bir sevgiyle karşılaşıyorum. Kocasinan’da sevgi kazanacak. Vatandaşlarımız da sahada yaptığımız seçim çalışmalarımız sırasındaki söylemlerimizin karşılığını sevgiyle gösteriyor. Buda gösteriyor ki Kocasinan’da sevgi kazanacak” ifadesini kullandı. BÜLTEN