Özhaseki: 'PKK bitme noktasına geldi'

Önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, eşi ve 11 aylık bebeği, hain terör örgütü tarafından şehit edilen Astsubay Serkan Karakaya'yı ziyaret etti. Şehitlerimizin kanı yerde Kalmayacak diye konuşan Özhaseki, PKK'nın artık bitme noktasına geldiğini söyledi.

Özhaseki: 'PKK bitme noktasına geldi'

Kayseri AK Parti Milletvekili ve önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, eşi ve 11 aylık bebeği hain terör örgütü tarafından şehit edilen Astsubay Serkan Karakaya’yı ziyaret etti.
 
Karakaya ailesinin acısına ortak olan Özhaseki, vatanımızın birlik ve beraberliğine kast edenlerin cezasız kalmayacağını söyledi. Bebek katili PKK nın bitme noktasına geldiğini ifade eden Özhaseki, şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak şeklinde konuştu.
 
“TÜRKİYE YAPTIRIMLARDAN ETKİLENMEYECEK”
 
Özhaseki gerçekleşen ziyarette, ABD’nin yaptırımı nedeniyle yaşanan ekonomik duruma yönelik de açıklamalarda bulundu. Özhaseki açıklamalarında şunlara yer verdi: ‘‘Ülkemiz Amerika Birleşik Devletleri tarafından uygulanan ekonomik yaptırımlardan, almış olduğu önlemler sayesinde etkilenmeyecek. Devletimizin kararlılığı nasıl PKK’ya ağır bir darbe vurduysa, ABD’ye de Türk Milleti’nin kararlılığını gösterecektir.’’ HM