Osmanlı Seferberlik Halk Hareketi Kayseri'de teşkilatı kuruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Seferberlik ilan etmesinin ardından, faaliyete geçen Osmanlı Seferberlik Halk Hareketi, Türkiye genelinde teşkilatlanmaya devam ediyor. Genel Başkan Mehmet Barbaros Öztürk, Kayseri Teşkilatı İl Başkanlığı'na Osman Alp Kahya'yı, Melikgazi İlçe Başkanlığı'na Atıf Buğrul'u Kocasinan İlçe Başkanlığı'na ise Mustafa Solmaz'ı atadı.

Osmanlı Seferberlik Halk Hareketi Kayseri'de teşkilatı kuruldu

Konu ile ilgili olarak bilgiler veren Kayseri İl Başkanı Osman Alp Kahya, kurdukları yeni hareketle ilgili olarak şunları söyledi; “Biz, kuruluşumuz olarak, asla siyasi çekişmeleri tasvip etmiyoruz ve her görüşten insanları, bu çatı altında birlik ve beraberlik seferberliğine davet ediyoruz. Ya bu vatan için mücadele ederek, kutuplaşmadan birbirimizin yardımına koşacağız ya da bize psikolojik savaş uygulayan diğer devletlere yenik düşüp, yok olup gideceğiz. Takdir milletimizindir. Allah, bu yola baş koyan tüm dava arkadaşlarımı muzaffer ve payidar kılsın inşallah.”
 
Başkan Kahya ayrıca, ilçe teşkilatlarını kurmaya devam ettiklerini, kurulan Melikgazi ve Kocasinan başkanlıkların ardından, diğer ilçe başkanlarını da yakın zamanda açıklayacaklarını belirtti. HABER: ALİ TAŞTAN-KAAN AKBAŞ