Önder: 'Hedefimiz Talas'ı Kayseri'nin gözdesi yapmak'

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Talas Belediye Başkan aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden birisi olan işadamı Behsat Önder, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Talas için hayati projeler geliştirmek için kolları sıvayan Önder, Kayseri Anadolu Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Önder: 'Hedefimiz Talas'ı Kayseri'nin gözdesi yapmak'

MHP Talas Belediye Başkan Aday Adayı Behsat Önder, ilçeye hizmet etmek için göreve talip olduğunu belirterek; "Yaşamaktan büyük keyif aldığım, doğasını sevdiğim, havasını kokladığım, dostluğu, huzuru gördüğüm ama iyi yönetilmediğinden emin olduğum cennet Talas'ımıza hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde biran bile ayrılmayı, uzaklaşmayı, kenarda durmayı, ihmal etmeyi aklımdan geçirmediğim bu kutlu davanın bir neferi olarak bugün Milliyetçi Hareket Partisi'nden Talas Belediye Başkan aday adaylığımı açıklamak  benim için ayrı bir gurur vesilesidir. Halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğunu bilerek bu yola çıkmış bulunmaktayım. Biz, ilçemize hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Karar partimizin, teşkilatlarımızın, ülküdaşlarımızın, kıymetli liderimiz Devlet Bahçeli'nindir" ifadelerini kullandı. 
 
Üretken bir belediyecilik anlaşını tesis etmek için gayret edeceklerini vurgulayan Önder konuşmasını şöyle sürdürdü; "Yalnızca partililerimizi değil bütün Talaslı hemşehrilerimizi kucaklayan bir anlayış içerisindeyiz. Siyasi kaygılardan uzak, sadece Talas ve Talas halkına hizmet etmek amacı ile karşınıza çıktık. Vizyonumuz geniş, misyonumuz büyüktür. Hedefimiz sosyal, kültürel ekonomik ve turizm alanlarında örnek ve öncü bir kent inşa ederek güzel Talas'ı hak ettiği konuma getirmektir. Ülkücü düşünceyi hazmetmiş, benimsemiş bireyler olarak  örnek olacak adımlar atacağız. Değişimi tüm Talaslılarla birlikte yaşayacağız. Bu değişim ve dönüşüm hareketinde bütün Talaslı hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz. Rant odaklı değil, hak odaklı belediyecilik nasıl olur tüm Talaslılara göstereceğiz.  Her geçen gün artan nüfusu ile Talas birçok ile eş değer nüfuslu büyük bir ilçe haline gelmiştir. Artan nüfus ve genişleyen sınırlar beraberinde bir takım problemleri de getirmiştir. Çözüm için şimdiden projelerimizi hazırladık. Talas'ı alt ve üst yapıdan turizme birçok alanda ayağa kaldıracak nitelikli kadrolar Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarıdır.  Ülkemizin geçtiği bu kritik dönemde her ülkücü gibi biz de taşın altına elimizi koyduk. Milliyetçi Hareket Partisi, Allah'ın izniyle Mart 2019 yerel seçimlerine damgasını vuracaktır." HABER: MEHMET SERBEZ