Nursaçan 'Herkese hizmet edeceğiz, ülkemizin geleceğine olan inancımızı kaybetmedik'

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde 'Sektörel Toplantılar' kapsamında 'Mobilya ve Yan Sanayisi Çelik Kapı' sektörlerine yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Nursaçan 'Herkese hizmet edeceğiz, ülkemizin geleceğine olan inancımızı kaybetmedik'

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (Kayseri OSB) gerçekleştirilen toplantıda “Mobilya ve Yan Sanayisi Çelik Kapı” sektörlerinin temsilcileri sorunlarını, çözüm önerilerini ve yeni yapılabilecek projeleri değerlendirdi.
 
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.
 
Kayseri OSB Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıya, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Milletvekilleri Baki Ersoy, İsmail Emrah Karayel, Taner Yıldız,  Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, duayen sanayiciler ve sektör temsilcileri katıldı. 
 
Toplantının açılışında konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Kayseri OSB Yönetimi olarak omuzlarımızdaki yükün ve emanetin bilincindeyiz. 1 Mart tarihinde gerçekleşen olağan genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Demokratik bir ortamda yapılan seçimlerde bizlere oy versin vermesin. Hiçbir ayırım yapmadan,  tüm üyelerimizin hizmetinde olacağız. Tüm sanayici kardeşlerimizi kucaklamak, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket etmek, boynumuzun borcudur. Bizlere yakışan da budur.
 
Bundan sonra bizlere düşen görev her zaman ifade ettiğimiz üzere; OSB’yi sahiplenmeye değil, sahiplerine hizmet etme anlayışından hareket etmektir. Bizlere yakışanda budur.
 
Gerek ülkemiz, gerekse dünya ekonomisinde önemli değişimler yaşanmaktadır. İş dünyası olarak; ülkemizin geleceğine olan inancımızı hiçbir koşulda kaybetmedik. Kaybetmeyeceğiz. Modern ve teknolojiye uygun yeni İtfaiye Binası, örnek bir merkez haline getirilmiştir.
 
Görüldüğü üzere, hem konuşuyoruz hem de projeleri hep birlikte hayata geçiriyoruz. Kayseri OSB’yi hep birlikte işin, liyakatin, birlikteliğin, yatırımın, üretimin, istihdamın ve ihracatın merkezi haline getirdik.”  dedi.
 
Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak Anadolu’nun yıldızı olan Kayseri’yi hep birlikte daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti.
 
Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, sanayi bölgelerinde istikrarın önemine değinerek, OSB Hizmet binasının önemine ve OSB Endüstriyel Tasarım Merkezinin önemli projeler olduğunu ifade etti.
 
Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 1 Martta Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına 3. Kez seçilen Tahir Nursaçan’ı ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  Kayseri sanayisi ve sanayicileri için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.
 
Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız konuşmasında üretim ve istihdamın merkezleri olan organize sanayi bölgelerinin önemine değinerek, Kayseri OSB Yönetimine başarılar diledi.
 
Toplantının son bölümünde Kayseri OSB faaliyetleri ve devam eden projeleri hakkında görsel sunum yapan Nursaçan, sunumun sonunda kümelenme çalışmalarının devam edeceğini belirterek, sanayicilere bol ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu.
 
Toplantının son bölümünde önceki dönem Kayseri OSB Yönetiminde Görev Yapan Başkan Vekili Şeref Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan Arifoğlu ve Özer Bostancı, Denetim Kurulu Üyesi Nihat Küçükusta’ya plaket takdim edildi. BÜLTEN