Mustafa Yalçın için tek yürek oldular

Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, AK Parti ve MHP Teşkilatının ortaklaşa düzenlediği programda esnaflarla buluştu.

Mustafa Yalçın için tek yürek oldular

Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, Talaslı esnaflarla kucaklaştı. Esnafların büyük bir coşkusu çerçevesinde salona gelen Yalçın, esnaflara müjdeler verdi, esnaflardan ise tam destek aldı.
 
Gece geç saatlere kadar süren ve MHP ile AK Parti Talas Teşkilatları tarafından ortaklaşa düzenlenen programa MHP milletvekilleri İsmail Özdemir, Baki Ersoy ve İl Başkanı Serkan Tok ile AK Parti Büyükşehir adayı Memduh Büyükkılıç, esnaf odaları başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı.
 
Programda konuşan ve esnaflara destekleri için teşekkür eden Mustafa Yalçın, “Tecrübe insanın ömrünü vererek kazandığı bir değerdir. Bana güvenen Cumhurbaşkanımızdan ve Devlet Bahçeli’den Allah razı olsun. Alnımın akıyla sizlere fazlasıyla hizmet etmek için buradayım. Talas’ı geziyor ve tarıyoruz. Meclis üyesi adaylarımızı itinalı bir şekilde tespit ettik. Talas’ta küçük bir sanayi sitesini kısa sürede hayata geçireceğiz. Turizm konusu çok önemli. Talas’ın değişmemesi gereken bir kent kimliği ve ruhu var. Bazı mahallelerin imarla ilgili sorunları var. Bununla birlikte ruhsatla ilgili sorunlar var. Çevre konusunda bazı problemleri var. Tüm bu sorunların hepsinin detaylı çalışmalarını yaptık, çözüme kavuşturmak için tüm projelerimiz hazır. 1 Nisan itibariyle düğmeye basacağız” dedi.
 
Şehirlerin insanlara benzediğini de değinen Yalçın, “ Kentsel dönüşüm olması gereken alanları bir kez daha gözden geçiriloruz. Ulaşım sorununu da ortadan kaldırıp, üniversiteye ve şehre ulaşımı daha konforlu hale getirmek için projelerimizi tamamladık. İlçemiz, sadece Mevlana, Yenidoğan ve Bahçelievler mahallelerinden ibaret değil. Merkezle birlikte Kırsal mahalleler için de önemli projelerimiz var. 2 ayda bir kırsal mahallelerimizde toplantı yapacağız” diye konuştu.
 
Belediyeciliğin önemine de dikkat çeken Mustafa Yalçın, “Gençlerin iş sahibi olması için mutlaka iş garantili kurslar, köylerdeki kızlarımızın ev ekonomisine katılması, evde hazırladıkları yöresel ürünleri satış mağazalarımızda satmak istiyoruz. Bu iş benim işim, benden daha iyisini yapacak kimseyi gözüm görmez demem ukalalık olmaz. Belediyecilik zevkli iştir, biz bu memlekete hizmet etmekten keyif aldık keyifte alacağız, hakkını verirseniz eğer, dünyada da ahirette de mutlu eden bir meslek” ifadelerine yer verdi.
 
MHP İl Başkanı Serkan Tok’ta seçimlerini önemine dikkat çekerek, “Bizim oyumuz, burada anlımızın akı, göğsümüzün gururuyla Mustafa Yalçın başkanadır. 31 Mart saat 17’ye kadar hepimiz çok çalışmak zorundayız. Burada Mustafa Yalçın beyi başkan yaptırmak zorundayız” diye konuştu.
 
Kayseri’nin, Cumhur İttifakı tarafından yönetilmesinin anlam ve önemi vurgu yapan MHP Milletvekili İsmail Özdemir’de, “Beka soru olduğu için Talas’ta karşınızdayız. Bunun için Talas’ta belediyecilik noktasında gerçekten bu zamana kadar son derece azimli hizmetleri olmuş, güzel hizmetleri olmuş
 
kendisini yerel yönetimler noktasında ispat etmiş vatanına hizmet etmeyi hakka hizmet etmekle eş değer görmüş Talas ile ilgili bilgi ve donanıma sahip olan Mustafa yalçın beyle birlikteyiz” ifadelerini kullandı.
 
Genel merkez tarafından görevlendirilerek, Iğdır ve Kars’ta seçim çalışmalarına katıldığını ifade eden MHP Milletvekili Baki Ersoy ise, “31 mart seçimlerinde düşünceler yarışıyor, zihniyetler yarışıyor. Bu seçimde Talas’ı ehline emanet edeceğiz. Mustafa Yalçın kazanınca sadece şahsı değil vatan millet kazanacak” şeklinde konuştu. BÜLTEN