Muhtar adayı Sakarya: 'Gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit edip gözeteceğim'

Kayseri'de yerel seçimlerin yaklaşması ile muhtar adayları da meydanlara inmeye başladı. Daha önce bir süre gazetecilik de yapmış olan şu an ise esnaflık yapan Ahmet Sarıkaya, muhtar olursa mahalledeki gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ederek onları gözeteceğini ifade etti.

Muhtar adayı Sakarya: 'Gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit edip gözeteceğim'

Konuya ilişkin verdiği bilgilerde, ihtiyaç sahibi olan olmayan ama bunu bir şekilde dile getiren insanların olduğunu, önemli olanın gerçek ihtiyaç sahibi olup da bunu ifade edemeyenleri tespit ederek bunları gözetmek olduğunu dile getiren Mimsin Şirintepe Mahallesi Muhtar Adayı Sakarya, daha iyi hizmet etmek için aday olduğunu söyledi. 
 
MUHTARIN TÜZÜKTEKİ BÜTÜN GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRECEĞİM
 
Verdiği bilgilerde Mimsin Şirintepe Mahallesi Muhtar Adayı Sakarya, muhtar olursa muhtarların tüzükte yazılı olan bütün görevlerini yerine getireceğine vurgu yaparak; “Mimsin girişte trafik lambası yok. Bu sıkıntı yaşatıyor. Bunu gidermeye çalışacağım. Sosyal yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına gayret göstereceğim ve muhtarların tüzükteki yazılı olan bütün görevlerini yerine getireceğim” dedi. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ