MELİKGAZİ'DEN ÇOCUKLARA ÖZEL MASAL EVİ VE OYUNCAK KÜTÜPHANESİ

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi için Referans Projeler içinde yer alan MASAL EVİ VE OYUNCAK KÜTÜPHANESİ yapımı için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

MELİKGAZİ'DEN ÇOCUKLARA ÖZEL MASAL EVİ VE OYUNCAK KÜTÜPHANESİ

Oyuncak kütüphanesi ile her çocuğun sağlıklı bir şekilde büyümesi ve gelişimini sağlayacak oyuncaklar ile oyun oynama imkanı tanınacağını belirten Başkan Mustafa Palancıoğlu“Bu projemiz ile Oyuncak Kütüphanesi’nde çocuklar oyuncaklarla oynayabilecek yada oyuncağı alıp evine götürerek tanınan süre sonunda geri getirecektir. Merkezin masal evi kısmanda ise sesli ve görsel olarak masallar dinlenebilecek ve çocuklar kendi aralarında karaoke yarışması düzenleyerek hoşça vakit geçireceklerdir” dedi.
 
MASAL EVİ VE OYUNCAK KÜTÜPHANESİ ile küçük yaşta eğitime katı sağlanacağı gibi aynı zamanda çocukların sosyalleşmesi ve kişisel gelişimine destek olunacağını ifade eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi şehri için referans projeleri tek tek uygulama sunulması ile kültür, sanat ve eğitimine ayrıca toplumun birlik ile beraberliğine vesile olunacağını sözlerine ekledi.
 
Kayseri Melikgazi Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul ile toplanacak
 
Kayseri Melikgazi Belediyespor Kulübü Olağanüstü genel kurul toplantısı Melikgazi Belediyesi Meclis Salonunda 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 11.00’de yapılacak.
 
Kayseri Melikgazi Belediyespor Kulübü Olağanüstü genel kurul toplantısında; yönetim ve disiplin kurulu seçilecek olup, Sporun ve sporcunun dostu Melikgazi Belediyesi’nin spor kulübünün yol haritası belirlenecek.
 
Kayseri Salon sporlarının adeta merkezi olan Melikgazi Belediyesi’nin Sosyal ve spor tesisleri, kapalı spor sahaları, açık alan futbol ve basket sahaları her kesim ve her yaş gurubunun spor yapmasına imkan tanınmaktadır. BÜLTEN