Melikgazi Belediyesi KURBAN KESİM KURSLARINA kayıtlar başladı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Kursları çerçevesinde her yıl olduğu gibi KURBAN KESİM KURSU açılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi KURBAN KESİM KURSLARINA kayıtlar başladı

Kayseri ilinin ekonomisi, sanayisi ve ticaret hacmi ile bir bölge şehir merkezi haline geldiğini ve Melikgazi’nin de Kayseri’nin lokomotifi olduğu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu “Kayseri ilinde özellikle pastırma ve sucuk hem yöresel hem de ekonomik değeri olan ürünlerdir. Bu mesleğin temelini ise canlı hayvan kesimi oluşturmaktadır. Ayrıca her yıl kurban bayramlarında kasap sendromu yaşamamak için küçük ve büyükbaş hayvan (kurban) kesimi kursu açıyoruz.  Şimdi sıra kurslara katılmak isteyenler için kayıt işlemlerindedir. 3 grup halinde gerçekleştirilecek küçük ve büyükbaş hayvan (kurban) kesimi kursularımız önce teorik sonra uygulamalı olarak verilecektir” dedi.
 
Küçük ve büyükbaş hayvan (kurban) kesimi kursları için kimlik fotokopisinin yeterli olduğunu ve MEB onaylı olup ücretsiz olarak verileceğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, kurslara katılmak isteyenlerin 0352 252 13 33 no'lu telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi.
 
“Mimarsinan‘da eğitime bina tahsis ederek eğitime katkı sağladık”
             
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimarsinan Meydanında yer alan binanın Belediye Meclis Kararı ile eğitime tahsis edildiğini söyledi.
 
Belediye hizmet binasını olarak hizmet veren yapının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talebi üzerine tahsis ettiklerini belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, en önemli konunun eğitim olduğunu bunun için eğitime katkı sağlayacak her projeyi ve talebi değerlendirdiklerini kaydetti.
 
Belediye Meclisinin OYBİRLİĞİ ile verilen karar doğrultusunda binanın 10 yıllığına okul olarak hizmet vereceğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimarsinan Bölgesinde yer alan meydanda bütünlük sağlanarak tarih, çevre ve doğal alanların korunarak bölge halkına hizmet verdiğini sözlerine ekledi. BÜLTEN