Melikgazi, 6 günde bin 378 öğrenciye rehberlik yaptı

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükıklıç, üniversite tercihi yapacak bin 378 öğrenciye rehberlik yaptıklarını söyledi.

Melikgazi, 6 günde bin 378 öğrenciye rehberlik yaptı

Melikgazi Belediyesi olarak öğrencilerin talepleri doğrultusunda, şehir, üniversite, fakülte ve meslek tercihlerin sıralanmasına rehberlik yaptıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Üniversiteli adaylara açıklanan sonuçlar doğrultusunda meslek tercihleri konusunda uzman ekiplerce yardımcı olduk. Eğitimin ve Eğitimcinin Dostu bir belediye olarak bünyesinde kurduğumuz stantlarda öğretmenlerimiz tarafından doğru yönlendirmelerle öğrencilerimize yol gösterdiler, üniversite ve meslek tercihlerinde katkıda bulundular. Bir bakıma mesleklerini belirleyerek yaşamlarını yön verdiler” dedi.
 
Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezinde 7-14 Ağustos'ta öğrencilere tercih hizmeti verildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak gençler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını bu nedenle gençlere doğru tercih yapmaları konusunda yardımcı olduklarını kaydetti. HABER-FOTO: DHA