KTB Başkanı Bağlamış'tan Cemiyet'e ziyaret

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne (KGC) tebrik ziyaretinde bulundu.

KTB Başkanı Bağlamış'tan Cemiyet'e ziyaret

Yeni yönetime gelen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Veli Altınkaya ile bir araya gelen KTB Başkanı Bağlamış ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Altınkaya’ya hayırlı olsun dilekleri iletti.
 
Buluşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KGC Başkanı Altınkaya; “Kayseri Ticaret Borsası önemli meslek örgütlerinden biridir. Pastırma ile sucuğun Türkiye’deki merkezi Kayseri olması, hububatta da bölgede önemli ambarlardan birinin Kayseri’de bulunması değerlendirildiğinde Kayseri Ticaret Borsası’nın Türkiye’deki hatırı sayılı örgütlerden biri olduğunun kabul edilmesi lazım” değerlendirmesinde bulundu. 
 
“PASTIRMA ZAMMI, SEYRİ YAVAŞLATTI”
 
KTB Başkanı Bağlamış ise, yeni KGC yönetimine başarılar dileyerek bundan sonra basın ile iç içe olacaklarını kaydetti. Bağlamış, yeni projeleri olduğunu, başlama aşamasında bunları kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getirdi. Ramazan’da pastırmaya yapılan yüzde 15’lik zammın pastırma satışlarının seyrini yavaşlattığını dile getiren Bağlamış, yaklaşan Kurban Bayramı’nda kurbanlık sıkıntısının bulunmadığını, fiyatlarda ise geçen yıla kıyasla yüzde 20 artış bulunduğunu paylaştı. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ