KİMSE BİZİ İLGİLENDİRMEZ

Umut Bulut, 176 maç forma giyip, 43 gol kaydettiği, toplam 9 kupa kazandığı Galatasaray'a cumartesi akşamı rakip olacak.

KİMSE BİZİ İLGİLENDİRMEZ

TOPLAM 9 KUPA KAZANDI
 
İstikbal Mobilya Kayserispor'un kaptanı Umut Bulut için cumarteasi akşamı Türk Telekom'da oynanacak maç farklı öneme sahip olacak. 4 sezon forma giydiği Galatasaray'da tolam 176 maça çıkıp, 43 gol kaydeden, 2 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa zaferi yaşayan Umut Bulut, cumartasi akşamı Türk Telekom'da rakip olacak. Haftalardır gol atamayan, en son golünü 8.haftada Çaykur Rize'ye karşı kaydeden Umut Bulut, gol hasretine de son vermek için elinden geleni yapacak.
 
OLAYLI AYRILMIŞTI
 
Toulouse macerasından sonra Galatasaray'a transfer olan ve dört sezon forma giyen Umut Bulut'un ayrılığı ise olaylı olmuştu. Tecrübeli futbolcu, Kayserispor'a transfer olduktan sonra da Galatasaray camiasından, yönetiminden hakkında iftiralarda bulunulmuştu. Kayserispor forması altında özellikle geçtiğimiz sezonun ilk yarısında sergilediği performansla dikkatleri çeken ve geldiği günden bu yana kritik dönemlerde liderlik yapıp takımın ayağa kalkmasında büyük rol oynayan Umut Bulut, cumartesi akşamı da en büyük güvencelerden biri olacak.
 
BİZ KENDİMİZE BAKIYORUZ
 
Kayerispor forması giydiğini ve bundanda gurur duyduğunu belirten Umut Bulut, "Profesyonel insanlarız ve ne zaman nerde oynayacağımız, kime rakip olacağımız belli olmuyor. Galataaray'da güzel günlerim geçti, kupalar kazandım, şampiyon oldum. Bizim hedefimiz belli. Ankaragücü yenilgisini telafi etmek, üst sıralara iyice yaklaşma hedefindeyiz. Galatasaray ise şampiyonluk için ter döküyor. Başkalarının hedefi bizi ilgilendirmez biz kendi işimize ve hedefimize bakıyoruz" dedi. HABER: CELAL KÖSEDAĞ