Kendisini destekleyenlere teşekkür etti

Kayserispor'dan Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da yeniden başkan seçilen Erol Bedir, kendisini destekleyen ve genel kurula katılanlara teşekkürlerini iletti.

Kendisini destekleyenlere teşekkür etti

Bedir açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Kulübümüzün 29.06.2019 tarihinde yapılan seçimli genel kurul öncesinde başkan adayı olarak şahsımı öneren, destekleyen ve bu mealde kamuoyuna açıklama yapan onursal başkanımız Sn. Mehmet Özhaseki milletvekilimiz Sn. Taner Yıldız, Büyükşehir belediye başkanımız Sn. Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediye başkanımız Sn. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan belediye başkanımız Sn. Ahmet Çolakbayraktar, Talas belediye başkanımız Sn. Mustafa Yalçın, Kapalıkale Kayserispor taraftarlar dernek başkanı Ahmet Dirgenali, Kayseri Ülkü ocakları başkanı Volkan Çolak, Kayserispor eski başkanlarından Mete Eke, değerli dostum Ali Korkmaz ve adlarını zikredemediğim tüm KAYSERİSPOR sevdalılarına teşekkür ediyorum. Ayrıca,
Kayserispor için her türlü çalışmanın içerisinde olan Sn. valimiz Şehmus Günaydın’a Kayserispor adına saygılarımı ifade ediyorum.
 
Ve son olarak, 
Genel kurula katılıp katkı sunan, fikirlerini ifade ederek Kayserispor ’un başarısı için çaba sarf eden bakanlarımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir belediye başkanımız, belediye başkanlarımız, oda başkanlarımız ve kongre öncesi başka adayı desteklediğini açıklayan ancak genel kuruldan bir gün önce Kayserispor menfaati açısından benim başkanlığımda oluşacak tek listenin daha uygun olacağına inanarak şahsıma destek veren ve genel kurulda fikirlerini paylaşan değerli dostum Baki Ersoy kardeşime, programları sebebiyle genel kurala katılamayıp telgraf ile destek mesajı ileten Kayseri milletvekillerimiz Mustafa Elitaş ve İsmail Özdemir’e, genel kurul üyelerine, basın mensuplarına ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum."