KAYSERİSPOR'DA DURUM SAKAT

Saha dışında ve içinde en sıkıntılı dönemlerinden birini geçiren Kayserispor'da Galatasaray maçı öncesi sakatlar krizi arttırdı.

KAYSERİSPOR'DA DURUM SAKAT

DEFANS SOS VERİYOR
 
Kayserispor’da haftalar ilerledikçe sorunlar da artmaya devam ediyor. Sezon başından bu yana maddi sıkıntılarla uğraşan ve parasızlığın tavan yaptığı kulüpte, saha içindeki kötü gidişat da eklenince umutlar her geçen gün azalıyor. Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi ise sadece maddi ve saha içindeki sorunlar değil eksiklerde tavan yaptı. En büyük sorun ise savunmada yaşanıyor. Sezonu kapatan Sakıb Aytaç ve Oğuzhan Berber’den sonra kart cezalısı Kana Biyik da cumartesi günü oynayamayacak. Levent Gülen’in de oynama ihtimali çok az.
 
SEÇİM YAPACAK DURUM YOK
 
Teknik heyetin elinde sakatlardan ve cezalı Kana Biyik’tan dolayı savunmada tercih yapacak durum yok. Cumartesi günü formsuz Lopes ve Atila Turan, Ankara’da yedek bekleyen Sapunaru ve Kucher’den savunma hattı oluşacak. Deniz Türüç, Hasan Hüseyin de cumartesi akşamı kesin yoklar. Kravets’in kadroda yer alıp almayacağı ise yarın belli olacak. Levent’in maça yetişme ihtimali ise çok az. Son karar yarın verilecek. Sadece savunmada değil diğer bölgelerde de sorunlar had safhada. Orta alanda, kanatlarda ve hücum hattında da sorun hem alternatifsizlik hem de formsuzluk. HABER: CELAL KÖSEDAĞ